19.02.2019 (Тренинг обука)
ОБУКА НА СТРУЧЕН И ДРУГ КАДАР (МЕНТОРИ) ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ПРАКТИЧНА ОБУКА КАЈ РАБОТОДАВАЧИТЕ

21.02.2019 (Семинар)
НОВ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

22.02.2019 (Семинар)
Еднодневен семинар: СИСТЕМАТИЗИРАЊЕ НА РАБОТНИ МЕСТА - ЕФИКАСНА КОМУНИКАЦИЈА ВНАТРЕ ВО КОМПАНИЈАТА И МОТИВАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ -

25.02.2019 (Работилница)
Правна заштита на правните субјекти преку правилно утврдување и уредно исполнување на договорните обврски во домашниот и во надворешниот промет

26.02.2019 (Семинар)
УПРАВУВАЊЕ СО ПРОИЗВОДСТВОТО

26.02.2019 (Семинар)
ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА ЕРГОНОМИЈАТА И НЕЈЗИНАТА УЛОГА ВО БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО НА РАБОТНИЦИТЕ

27.02.2019 (Тренинг обука)
ПОДОБРУВАЊЕ НА ОРГАНИЗАЦИСКАТА УСПЕШНОСТ ПРЕКУ ПОДОБРУВАЊЕ НА ОРГАНИЗАЦИСКАТА КОМУНИКАЦИЈА

28.02.2019 (Семинар)
ЗАТВОРАЊЕ НА ПОБАРУВАЊА - ИСПОЛНУВАЊЕ, КОМПЕНЗАЦИЈА, ОТПУШТАЊЕ ДОЛГ, НОВАЦИЈА, ЗАСТАРЕНОСТ, ЦЕСИЈА, ЗАСМЕТУВАЊЕ НА ИСПОЛНУВАЊЕ, ДОГОВОР ЗА ФАКТОРИНГ

03.03.2019 (Советување)
ГРАДЕЊЕ СИЛНИ ОРГАНИЗАЦИСКИ ТИМОВИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ПРЕДИЗВИЦИ НА РАБОТНОТО МЕСТО

12.03.2019 (Семинар)
НОВ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ - НОВИ ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО ВО ЈАВНИТЕ НАБАВКИ

15.03.2019 (Академија)
АКАДЕМИЈА ЗА ПРОДАЖНИ ВЕШТИНИ -SALES ACADEMY-

21.03.2019 (Семинар)
УПРАВУВАЊЕ СО ОПАСНИ МАТЕРИИ И ОПАСЕН ОТПАД, СОБИРАЊЕ И ОТСТРАНУВАЊЕ, СКЛАДИРАЊЕ И ДЕПОНИРАЊЕ, РЕЦИКЛИРАЊЕ, ГОРЕЊЕ, КРИТИЧКИ ТОЧКИ И „CASE STUDY“

01.04.2019 (Бизнис средби)
БИЗНИС СРЕДБИ ВО ХАНОВЕР, СР ГЕРМАНИЈА, ОД 1 ДО 4 АПРИЛ 2019 ГОДИНА

11.04.2019 (Бизнис средби)
Mеѓународни деловни средби за стартап, мали и средни компании од Источна Европа во Диселдорф, Германија

Понуда/Побарувачка


Тип:
Понуда
Датум на внес : 17.01.2019
Валидност до: 17.07.2019
Краток опис : Кооператива за домување и градежништво Покровска долина
Опширен опис : Изградба на здравствен и рехабилитациски комплекс за рехабилитација и подобрување на здравјето на луѓето кои се соочуваат со кардиоваскуларни болести, воени лица и лица со попреченост во форма на населба со колиби „Покровска Долина“ Целни групи- лица кои страдале од удар, лица со дисфункција на ‘рбетниот столб поради повреда. Заболување или церебро=кранијална повреда на ‘рбетниот столб, лица Услуги: кинезитерапија, ерготерапија, хидрокинезитерапија, спортска рехабилитација Населбата со колиби „Покровска Долина“ се наоѓа на 18 километри од Кропивницки, во селото Покровске, област Кировохрад. Површина – 5,1046 ха. 9 од 19 колиби се изградени со површина од 320 м2 до 380 м2 на три нивоа (подрум, прв кат, таван). Има и плацови за дворно место од 1000 до 1200 места со државен акт за право на сопствност на секоја парцела. 9 градби се издадени (достапни исправи за права на сопственост, сопственост за државно земјиште). Има две помошни градби. Инфраструктурата на населбата вклучува: - бунар за вода; - капацитети за постапување со отпад; - електрична подстаница 250 kW, далновод -10 kW, далновод- 0,4 kW; - подстаница за гас(просечно ниво на притисок); - дигитална автоматска телефонска размена со оптички влакна, брз интернет и сателитска телевизија Оддалеченост од националниот пат Н23 Кропивницки- Кривији Рих- Зпорижиа- 3 км Сите градби се изградени од еколошки материјали. Половина од населбата- добро организирана зелена зона: порибени бари, овоштарници, декоративни грмушки, терен за фудбал, одбојка и терени за кошарка. Објектот е под дваесет и четири часовен надзор, ограден со ограда, има сигнален систем за пожар, патроли на обезбедувањето низ целиот објект.
Вид на соработка:
Област на соработка : Разно
Клучни зборови: рехабилитација
Понудата се однесува на: Сите земјиКонтакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Белинда Миновска
Тел: ++ 389 2 3244036 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: belinda@mchamber.mk

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права