Актуелно


13.07.2018
ПОТРЕБЕН Е СИСТЕМСКИ ПРИСТАП ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ИНОВАТИВНОСТА НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА
13.07.2018
ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ КОФИНАНСИРАНИ ГРАНТОВИ ВО РАМКИТЕ НА ТРЕТИОТ СТОЛБ ОД „ПЛАНОТ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ“ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
12.07.2018
РЕГИОНАЛНО ПОВРЗУВАЊЕ ПРЕКУ ПЛАТФОРМА ЗА СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ВО РАМКИТЕ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН
11.07.2018
АЗЕСКИ ВО ПОСЕТА НА ЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИТЕ КОМПАНИИ ВО ГРАФИЧКАТА ИНДУСТРИЈА „КИРО ДАНДАРО“ - БИТОЛА
11.07.2018
СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ПРОСПЕРИТЕТ ВО ЕВРОПА
11.07.2018
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!! - EUROPEAN BUSINESS NUMBER
10.07.2018
НЕОПХОДНА Е КВАЛИФИКУВАНА РАБОТНА СИЛА ЗА ПОТРЕБИТЕ НА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА
09.07.2018
ЕВРОПСКИТЕ ФОНДОВИ ВО НАСОКА НА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА НА КОМПАНИИТЕ
09.07.2018
ВРЕМЕ Е ЗА ПОДДРШКА НА ИНОВАТИВНОСТА НА МАКЕДОНСКОТО СТОПАНСТВО
06.07.2018
КОЈ СЕ' НАПЛАТУВА ДАВАЧКИ ОД КОМПАНИИТЕ?
05.07.2018
ЗАКЛУЧОЦИ ОД 5. САМИТ ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ВИЕНА – ПОДДРШКА НА АКТИВНОСТИТЕ НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ
05.07.2018
ЈАВЕН ОГЛАС ЗА НАБАВКА НА 13.000 ТОНИ ДОМАШНА ПЕЧНИЦА ЗА СТОКОВИ РЕЗЕРВИ. ЌЕ ТРАЕ ДО 15-ТИ АВГУСТ
05.07.2018
ВО СТРУМИЦА СЕ ОДРЖА РЕГИОНАЛНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ „ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА“ – ВО ФОКУСОТ: ЗГОЛЕМЕНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ КОМПАНИИТЕ И СТРУЧНИТЕ УЧИЛИШТА
05.07.2018
АМБАСАДОРКАТА НА ЈАПОНИЈА ВО Р. МАКЕДОНИЈА ВО ПОСЕТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
04.07.2018
НЕДАНОЧНИТЕ И ПАРАФИСКАЛНИТЕ ДАВАЧКИ СЕ СЕРИОЗНО ОПТОВАРУВАЊЕ ЗА МАКЕДОНСКОТО СТОПАНСТВО
03.07.2018
Коморски инвестициски форум – НЕОПХОДЕН Е РЕАЛЕН НАПРЕДОК ВО РЕГИОНАЛНАТА ЕКОНОМСКА ИНТЕГРАЦИЈА, ШТО ЌЕ ДОНЕСЕ ВИДЛИВИ ПРИДОБИВКИ ЗА КОМПАНИИТЕ
02.07.2018
СТАВ: ВРЕМЕ Е ЗА ГИЛОТИНИРАЊЕ НА ПАРАФИСКАЛНИТЕ ДАВАЧКИ
02.07.2018
ЧАДЕЖ И АЗЕСКИ ИЗБРАНИ НА ЧЕЛО НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ СО СЕДИШТЕ ВО ТРСТ ВО НАРЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ
1 / 13

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права