1005 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА ЕКОНОНСКИОТ РАЗВОЈ НА ЗЕМЈАТА - ФОРУМ И БИЗНИС СРЕДБИ НА МАКЕДОНСКИ И АВСТРИСКИ КОМПАНИИ ВО ВИЕНА
ФЕЉТОН – Регионално обединување РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА - ПАРТНЕР СО ЕКОНОМСКА СОРАБОТКА ВО МЕСТО
Конференција за унапредување на земјоделско-прехранбениот сектор Субвенциите не го постигнаа посакуваниот ефект
Актуелно ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА: „ДИРЕКТНА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПОТРЕБНАТА РАБОТНА СИЛА“
Актуелно БИТОЛСКИ ВЕСНИК ПРОСЛАВИ 55 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ
Актуелно Штефан Петер за „Фактор“: Македонија е подготвена за универзален снабдувач од 1 јули
Ставови Ставови Ставови
Семинар, 21.05.2019
УПРАВУВАЊЕ СО НАБАВКИТЕ И ВЕШТИНИ ЗА ПРЕГОВАРАЊЕ
Семинар, 21.05.2019
COLD CALLING МЕТОДОЛОГИЈА - НАПРЕДНИ ТЕХНИКИ ЗА ПРОДАЖБА, МАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИЈА
Бизнис средби, 24.05.2019
Бизнис Форум и билатерални деловни средби – Северна Македонија и Црна Гора 24 мај 2019 година, Стопанска комора на Црна Гора, Подгорица
Семинар, 27.05.2019
КАКО ДА СЕ ПОДИГНЕ ВАШАТА КОМПАНИЈА НА ПОВИСОКО НИВО? МАПИРАЊЕ ПРОЦЕСИ, KPI, LEAN-SIX SIGMA
Семинар, 27.05.2019
ПРЕГЛЕД И АНАЛИЗА НА ПРАВАТА И ОБВРСКИТЕ ОД РАБОТЕН ОДНОС ПО ОСНОВ НА ОТСУСТВА ОД РАБОТА, ЕВИДЕНЦИЈА НА РАБОТНО ВРЕМЕ И УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ДИСЦИПЛИНСКА ПОСТАПКА
Форум, 28.05.2019
Бизнис Форум и билатерални деловни средби – Северна Македонија и Словенија 28 мај 2019 година, Стопанската комора на Словенија, Љубљана
Семинар, 29.05.2019
НАДВОРЕШНА И ВНАТРЕШНА КОМУНИКАЦИЈА – СПОЈ НА МАРКЕТИНГ И ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
Семинар, 29.05.2019
ОРГАНИЗАЦИСКА КУЛТУРА И ЕТИЧКИ ВРЕДНОСТИ
Семинар, 30.05.2019
ПРАВЕН АСПЕКТ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРЕВОЗ И ШПЕДИЦИЈА – ПРАВА, ОБВРСКИ И ВИДОВИ ДОКАЗИ НИЗ ПРИЗМАТА НА СУДСКАТА ПРАКСА
Бизнис средби, 30.05.2019
Бизнис средби и форум со компании од Бугарија и Србија, од Агро секторот во Пловдив, Бугарија, на 30 мај и 01 јуни 2019 година
Семинар, 30.05.2019
ПОДГОТВЕТЕ СÈ ЗА УЧЕСТВО НА ТЕНДЕРИ ПО НОВИ ПРАВИЛА
Семинар, 31.05.2019
ОРГАНИЗАЦИЈА И ДИЗАЈНИРАЊЕ НА СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИКОТ
Конференција, 04.06.2019
Конференција и деловни средби „FUTURE OF BUILDING“- Виена, Австрија
Семинар, 06.06.2019
ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ КАКО ФАКТОР ВО КОРПОРАТИВНАТА БЕЗБЕДНОСТ
Конгрес, 10.06.2019
СВЕТСКИ КОМОРСКИ KОНГРЕС
Бизнис средби, 11.06.2019
Бизнис средби на „ЕНЕРГА 2019“ во Сараево, од 11-12 јуни 2019 година
Семинар, 18.06.2019
КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА МОТИВИРАЊЕ, ОЦЕНУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
Семинар, 18.06.2019
ЕФИКАСНА ОРГАНИЗАЦИЈА И НАЧЕЛА НА КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ, ВО НАСОКА НА ВОДЕЊЕ ДЕЛОВОДНИК, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Семинар, 19.06.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ
Семинар, 21.05.2019
УПРАВУВАЊЕ СО НАБАВКИТЕ И ВЕШТИНИ ЗА ПРЕГОВАРАЊЕ
Семинар, 21.05.2019
COLD CALLING МЕТОДОЛОГИЈА - НАПРЕДНИ ТЕХНИКИ ЗА ПРОДАЖБА, МАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИЈА
Бизнис средби, 24.05.2019
Бизнис Форум и билатерални деловни средби – Северна Македонија и Црна Гора 24 мај 2019 година, Стопанска комора на Црна Гора, Подгорица
Семинар, 27.05.2019
КАКО ДА СЕ ПОДИГНЕ ВАШАТА КОМПАНИЈА НА ПОВИСОКО НИВО? МАПИРАЊЕ ПРОЦЕСИ, KPI, LEAN-SIX SIGMA
Семинар, 27.05.2019
ПРЕГЛЕД И АНАЛИЗА НА ПРАВАТА И ОБВРСКИТЕ ОД РАБОТЕН ОДНОС ПО ОСНОВ НА ОТСУСТВА ОД РАБОТА, ЕВИДЕНЦИЈА НА РАБОТНО ВРЕМЕ И УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ДИСЦИПЛИНСКА ПОСТАПКА
Форум, 28.05.2019
Бизнис Форум и билатерални деловни средби – Северна Македонија и Словенија 28 мај 2019 година, Стопанската комора на Словенија, Љубљана
Семинар, 29.05.2019
НАДВОРЕШНА И ВНАТРЕШНА КОМУНИКАЦИЈА – СПОЈ НА МАРКЕТИНГ И ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
Семинар, 29.05.2019
ОРГАНИЗАЦИСКА КУЛТУРА И ЕТИЧКИ ВРЕДНОСТИ
Семинар, 30.05.2019
ПРАВЕН АСПЕКТ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРЕВОЗ И ШПЕДИЦИЈА – ПРАВА, ОБВРСКИ И ВИДОВИ ДОКАЗИ НИЗ ПРИЗМАТА НА СУДСКАТА ПРАКСА
Бизнис средби, 30.05.2019
Бизнис средби и форум со компании од Бугарија и Србија, од Агро секторот во Пловдив, Бугарија, на 30 мај и 01 јуни 2019 година
Семинар, 30.05.2019
ПОДГОТВЕТЕ СÈ ЗА УЧЕСТВО НА ТЕНДЕРИ ПО НОВИ ПРАВИЛА
Семинар, 31.05.2019
ОРГАНИЗАЦИЈА И ДИЗАЈНИРАЊЕ НА СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИКОТ
Конференција, 04.06.2019
Конференција и деловни средби „FUTURE OF BUILDING“- Виена, Австрија
Семинар, 06.06.2019
ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ КАКО ФАКТОР ВО КОРПОРАТИВНАТА БЕЗБЕДНОСТ
Конгрес, 10.06.2019
СВЕТСКИ КОМОРСКИ KОНГРЕС
Бизнис средби, 11.06.2019
Бизнис средби на „ЕНЕРГА 2019“ во Сараево, од 11-12 јуни 2019 година
Семинар, 18.06.2019
КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА МОТИВИРАЊЕ, ОЦЕНУВАЊЕ И РАЗВОЈ НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
Семинар, 18.06.2019
ЕФИКАСНА ОРГАНИЗАЦИЈА И НАЧЕЛА НА КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ, ВО НАСОКА НА ВОДЕЊЕ ДЕЛОВОДНИК, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Семинар, 19.06.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ
ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА: „ДИРЕК ...
НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА ЕКОНОНСКИОТ Р ...
БИТОЛСКИ ВЕСНИК ПРОСЛАВИ 55 ГОДИН ...
Ангеловска-Бежоска: Позитивни оце ...
Анди Аранитаси нов претставник на ...
Македонски телеком обезбеди 5Г оп ...
Штефан Петер за „Фактор“: Македон ...
ИЗБРАНО НОВО РАКОВОДСТВО НА АСОЦИ ...
Азески присуствуваше на отварањет ...
КОИ СЕ НАСОКИТЕ ЗА ИДНИОТ РАЗВОЈ ...
ЕСКО КОНЦЕПТОТ ПРЕСТАВЕН ПРЕД ОПШ ...
Започна регионалната соработка на ...
Народна банка: Поволни поместувањ ...
„УПОТРЕБА НА ПСИХОМЕТРИСКИ ПРОФИЛ ...
САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТА – ПРЕД СЕ' ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АЗЕСКИ НА ЗЕМЈОДЕЛС ...
РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ФАКТОР ...
ПОДДРШКА НА ЕСКО КОМПАНИИTE - МОЖ ...
ИТАЛИЈАНСКА КОМПАНИЈА ЗАИНТЕРЕСИР ...
СЕДНИЦА НА УПРАВНИОТ ОДБОР НА СОВ ...

Услуги на Комората