12.12.2018
Промовирано печатеното издание „Бела книга 2018“ на Советот на странски инвеститори - ПЛАТФОРМА ЗА ДИЈАЛОГ МЕЃУ ПРИВАТНИОТ СЕКТОР И ВЛАСТИТЕ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА БИЗНИС-КЛИМАТА И ИНВЕСТИРАЊЕТО ВО ЗЕМЈАТА
12.12.2018
ГРАДЕЖНИТЕ КОМПАНИИ БАРААТ ПОГОЛЕМ НАДЗОР И КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ НА ДОМАШНИТЕ И УВЕЗЕНИТЕ ГРАДЕЖНИ ПРОИЗВОДИ СО ЦЕЛ ПОДИГНУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ГРАДБИТЕ
11.12.2018
Одржан Форум на тема: „СТРАТЕШКИ РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ И ЕФЕКТИТЕ НА ДРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ЗА НЕГОВА ПОДДРШКА“
10.12.2018
ПРИДОНЕС ВО ЗАШТИТАТА НА ОКОЛИНАТА ПРИ УПОТРЕБАТА НА ТЕХНИЧКА СТОКА
10.12.2018
ЗА ПОГОЛЕМ ДЕВИЗЕН ПРИЛИВ ОД УГОСТИТЕЛСТВОТО И ТУРИЗМОТ ПОТРЕБНA Е СТРАТЕГИЈА ЗА ТУРИЗАМ
 


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права