17.10.2018 (Бизнис средби)
Marketplace Austrian food, Виена, Австрија. 17.10.2018

17.10.2018 (Семинар)
ПРАКТИЧНИ АСПЕКТИ НА ПЛАЌАЊЕТО НА РАБОТАТА СО ОСВРТ НА НОВИНИТЕ ВО ТРУДОВОТО ЗАКОНОДАВСТВО

18.10.2018 (Семинар)
ЛОГИСТИКА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА - НАБАВКА, СКЛАДИРАЊЕ И ТРАНСПОРТ

19.10.2018 (Семинар)
СТЕКНУВАЊЕ БЕЗ ОСНОВ КАКО ПРАВНА ПОСЛЕДИЦА ОД РЕАЛИЗАЦИЈА НА ДОГОВОРИТЕ ОБЕЗБЕДЕНИ СО ЗАЛОЖНО ПРАВО

25.10.2018 (Семинар)
НАМАЛУВАЊЕ НА ВКУПНИ ТРОШОЦИ ОД БОЛЕДУВАЊЕ, ПРИЧИНИ ЗА КОНТИНУИРАНО ОТСУСТВО ОД РАБОТА

26.10.2018 (Семинар)
УПРАВНИ ПОСТАПКИ ПРЕДВИДЕНИ ВО ЗАКОН ЗА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ, РОКОВИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ И ПРАВНА ЗАШТИТА

29.10.2018 (Семинар)
АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВУВАЊЕ, ВОДЕЊЕ ДЕЛОВНА КОРЕСПОДЕНЦИЈА И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

31.10.2018 (Семинар)
ЕФЕКТИВЕН ПРИСТАП И КОРИСНИ АЛАТКИ ВО СОВРЕМЕНИТЕ ПРОЦЕСИ НА ПРОДАЖБА И ПРЕГОВАРАЊЕ

31.10.2018 (Семинар)
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ЕСЈН И ЗАДОЛЖИТЕЛНО КОРИСТЕЊЕ НА ЕЛЕКТРОНСКИ ЈАВНИ НАБАВКИ

31.10.2018 (Бизнис средби)
Match4Industry Business Matching Индустриски саем и бизнис средби -Коџаели, Р.Турција

07.11.2018 (Бизнис средби)
Бизнис средби ЈИЕ ИТ САМИТ 7-9 ноември 2018 Нови Сад, Србија

29.11.2018 (Конференција)
Меѓународна конференција за текстил и деловни средби

Актуелно


16.10.2018
ПОДЗАКОНСКА РЕГУЛАТИВА ОД ЕНЕРГЕТСКИОТ СЕКТОР НА ЈАВНА РАСПРАВА ВО СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
15.10.2018
СТАВ: СЕ НАЅИРА ЛИ НОВИОТ ЕКОНОМСКИ КОНСЕНЗУС
15.10.2018
АКТУЕЛНИТЕ СОСТОЈБИ ВО ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЈА - ПРОЕКЦИИ ЗА НАРЕДНИОТ ПЕРИОД
15.10.2018
ПОДДРШКА НА РЕФОРМИТЕ ВО СЕКТОРОТ ЕНЕРГЕТИКА ВО МАКЕДОНИЈА
08.10.2018
СТАВ: ВО СОЛУНА ГРОШ СОМУНА, ДО СОЛУНА СТО СОМУНА ...
08.10.2018
ДО НОВИ ПАЗАРИ И ПОГОЛЕМ ИЗВОЗ И ПРЕКУ КАТАЛОГОТ НА КЛУБОТ НА ИЗВОЗНИЦИ ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
04.10.2018
ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА, БРАНКО АЗЕСКИ, НА НАУЧНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА „ИДНИ ПРЕДИЗВИЦИ НА ЕКОНОМСКИОТ РАЗВОЈ И ЕКОНОМСКИТЕ ПОЛИТИКИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“
04.10.2018
КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ продолжува со своите активности, одржано предавање на тема „РАЗВОЈ НА ВРАБОТЕНИТЕ“
04.10.2018
БИЗНИС ФОРУМ: „DOING BUSINESS WITH FINLAND“
02.10.2018
УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРИВАТНОТО СРЕДНО УЧИЛИШТЕ „САБА“ ВО ПОСЕТА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП
01.10.2018
Прес-конференција на Стопанската комора на Македонија – ОЧЕКУВАНИ ПОЗИТИВНИ ЕФЕКТИ ОД НАДМИНУВАЊЕТО НА КЛУЧНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ПАДОТ НА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПИВО
01.10.2018
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АЗЕСКИ НА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС НА ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ
28.09.2018
Објава на Комисијата на Европската унија која се однесува на датумот на примена на правила за потекло кои овозможуваат дијагонална кумулација
27.09.2018
ГРАДЕЊЕ НА КОНКУРЕНТНИТЕ СПОСОБНОСТИ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ НА ГРАДЕЖНИОТ СЕКТОР ПРЕКУ ПРОЕКТОТ „ПАЗАРНО ОРИЕНТИРАНИ ВЕШТИНИ ЗА ОДРЖЛИВО ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНО ГРАДЕЊЕ“ (ТРАИНЕЕ)
27.09.2018
Одржано предавање во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ на тема: „УПРАВУВАЊЕ СО ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ТИМОВИ“
27.09.2018
СО ВАУЧЕРСКИ СИСТЕМ ДЕЛОВНИТЕ СУБЈЕКТИ ПОЕФИКАСНО ЌЕ СЕ ВКЛУЧАТ ЗА ПОДРШКА НА СПОРТОТ
27.09.2018
ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТУРИЗМОТ ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈА НА НАЈУСПЕШНИТЕ ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИЦИ
26.09.2018
ПРЕЗЕНТАЦИЈА ВО БИТОЛА - ФАКТОРИНГ КАКО АЛТЕРНАТИВЕН ИЗВОР НА ФИНАНСИРАЊЕ
1 / 16

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права