07.12.2016 (Презентација)
Бесплатна презентација на Саемот за градежна механизација и инфраструктура во организација на Белградскиот саем, Белград, Р. Србија

13.12.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:ОБЛИГАЦИОНИ ДОГОВОРИ НАЈЧЕСТО ПРАКТИКУВАНИ ВО ДЕЛОВНОТО РАБОТЕЊЕ

14.12.2016 (Тренинг обука)
Тренинг-програма во соработка со Институтот за промоција на економскиот развој на Австриската федерална комора – WIFI : ЕФЕКТИВНА ПРОДАЖБА КАКО РЕЗУЛТАТ НА УСПЕШНА ДЕЛОВНА КОМУНИКАЦИЈА

15.12.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: БЕЗБЕДНОСТ НА КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ

16.12.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар: Огласување на потреба од работници, права на кандидати за вработување, избор на кандидат за вработување како дискреционо право на работодавачот

19.12.2016 (Семинар)
Еднодневен семар на тема: БАРАЊА И ПРОВЕРКИ НА ПОТРОШУВАЧИТЕ И ДОБАВУВАЧИТЕ ВО СИНЏИРОТ НА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНАТА

20.12.2016 (Семинар)
УЛОГАТА И ПРАВАТА НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКA КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА

21.12.2016 (Семинар)
Данок на добивка, концепт на оданочување на непризнаени расходи и помалку искажани приходи

26.12.2016 (Семинар)
ДОГОВОРИ ЗА ПРЕВОЗ И ШПЕДИЦИЈА, ПРАВНА ПРИРОДА, ПРАВА И ОБВРСКИ НИЗ ПРИЗМАТА НА СУДСКИТЕ ПОСТАПКИ И ВИДОВИТЕ ДОКАЗИ

18.01.2017 (Саем)
12. Саем „InfraTech“ за инфраструктура и меѓународни деловни средби

09.02.2017 (Саем)
„WIN EUROASIA Metalworking“- Саем за металопреработувачката индустрија 9 - 12.02.2017- Истанбул, Република Турција

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ


02.12.2016
Клубот на менаџери – претприемачи продолжува со редовни активности ОСМО ПРЕДАВАЊЕ ОД МОДУЛОТ: КОМУНИКАЦИСКИ И ПРОДАЖНИ ВЕШТИНИ
01.12.2016
ОДРЖАН БЕСПЛАТНИОТ СЕМИНАР ЗА МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ СО ПРЕДАВАЊА ВО ВИНИЦА
01.12.2016
Во Стопанската комора на Македонија одржана обука на тема: „ЕВРОПСКИ ПРОГРАМИ И МОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ЗА ЈАВНИОТ И ПРИВАТНИОТ СЕКТОР“
30.11.2016
ИНТЕРАКТИВНА БИЗНИС КОНФЕРЕНЦИЈА НА „INSTORE“ МАГАЗИНОТ ВО СОРАБОТКА СО СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА НА ТЕМА: „КОЗМЕТИКА“
30.11.2016
ОДРЖАН БЕСПЛАТНИОТ СЕМИНАР ЗА МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ СО ПРЕДАВАЊА ВО СТРУМИЦА
 


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права