Актуелно


14.12.2018
ОДРЖАНА ОБУКА ЗА МЕНАЏМЕНТ НА ПРОЦЕСИТЕ И „LEAN“-МЕНАЏМЕНТ
14.12.2018
ОДРЖАН САЕМОТ НА КАРИЕРА ВО БИТОЛА - ОД ИНФОРМАЦИЈА ДО КАРИЕРА!
13.12.2018
Информација од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство - СО НОВИОТ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЗЕМЈИШТЕ ДО 3 ХЕКТАРИ, ЌЕ БИДЕ ИСКОРИСТЕН ЦЕЛИОТ ЗЕМЈИШЕН ФОНД
13.12.2018
СТРУКТУРНИТЕ РЕФОРМИ КАКО ПРЕДУСЛОВ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ ПОГОЛЕМ ЕКОНОМСКИ РАСТ ВО ДРЖАВИТЕ ОД РЕГИОНОТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН - ОДРЖАНА ТРИБИНАТА: „ПРЕДИЗВИЦИТЕ НА РЕГИОНАЛНАТА ЕКОНОМСКА СОРАБОТКА“ СО АЛЕКСАНДАР ВЛАХОВИЌ
13.12.2018
Модул: „Обука (Coaching)“
12.12.2018
ГРАДЕЖНИТЕ КОМПАНИИ БАРААТ ПОГОЛЕМ НАДЗОР И КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ НА ДОМАШНИТЕ И УВЕЗЕНИТЕ ГРАДЕЖНИ ПРОИЗВОДИ СО ЦЕЛ ПОДИГНУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ГРАДБИТЕ
12.12.2018
Промовирано печатеното издание „Бела книга 2018“ на Советот на странски инвеститори - ПЛАТФОРМА ЗА ДИЈАЛОГ МЕЃУ ПРИВАТНИОТ СЕКТОР И ВЛАСТИТЕ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА БИЗНИС-КЛИМАТА И ИНВЕСТИРАЊЕТО ВО ЗЕМЈАТА
12.12.2018
ГРУПАЦИЈАТА ЗА ОРУЖЈЕ И ОПРЕМА СО БАРАЊЕ ДА СЕ ВРШИ ПОГОЛЕМА КОНТРОЛА НА ПРОМЕТОТ СО ПИРОТЕХНИЧКИ СРЕДСТВА
11.12.2018
Одржан Форум на тема: „СТРАТЕШКИ РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ И ЕФЕКТИТЕ НА ДРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ЗА НЕГОВА ПОДДРШКА“
10.12.2018
ПРЕКРШОЦИ, ПРИВАТИЗАЦИИ, ПЕРСПЕКТИВИ
10.12.2018
ЗА ПОГОЛЕМ ДЕВИЗЕН ПРИЛИВ ОД УГОСТИТЕЛСТВОТО И ТУРИЗМОТ ПОТРЕБНA Е СТРАТЕГИЈА ЗА ТУРИЗАМ
10.12.2018
ПРИДОНЕС ВО ЗАШТИТАТА НА ОКОЛИНАТА ПРИ УПОТРЕБАТА НА ТЕХНИЧКА СТОКА
07.12.2018
ОДРЖАНА СЕДНИЦА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП
07.12.2018
БИЗНИС ДЕЛЕГАЦИЈА НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА ЈАПОНИЈА
06.12.2018
ПРОМОЦИЈА И ПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА
06.12.2018
ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ИЗВОЗНАТА КОНКУРЕНТНОСТ НА МЕТАЛОПРЕРАБОТУВАЧКИОТ, ЕЛЕКТРО И МАШИНСКИОТ СЕКТОР ПРЕКУ ПРОЕКТ ВО РАМКИТЕ НА ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ
06.12.2018
РАЗВОЈОТ НА ТУРИЗМОТ ПРЕКУ ДРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ЗА НЕГОВА ПОДДРШКА - ТЕМА НА ФОРУМОТ ВО ОХРИД ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД: „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА“
05.12.2018
Посета на учениците од СЕПУГС „Арсени Јовков“ и нивно запознавање со улогата на Стопанската комора на Македонија - најголемата, највлијателната и најпочитуванатa бизнис-асоцијација во државата
1 / 17

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права