Претседателот Азески заедно со Претседателите на „ДЕЛТА“ Мишковиќ и на „ТИКВЕШ“ Јаневски на Johnnie Walker Black Label Party
➢ Актуелно (06.12.2019)
👁 Прочитано: 3193Претседателот Азески заедно со Претседателите на „ДЕЛТА“ Мишковиќ и на „ТИКВЕШ“ Јаневски на Johnnie Walker Black Label Party

Во Белград на 4 декември 2019 година се одржа Johnnie Walker Black Label Party, организирана од Diagio и нивниот дистрибутер Делта ДМД, кој истовремено е и дистрибутер и на македонската винарска визба Тиквеш.

Журката се одржа во Белекспо, под мотото“Одлично е чувството да се биде број 1* и да се с лави во друштво на најдобрите гости на светот” . И оваа година не е исклучок, со едно големо мало изненадување, кое се става во џеб.

Дрес кодот на забавата – ПОДГОТВЕНИ ЗА НАЈДОБAР ПРОВОД.

На Johnnie Walker Black Label Party беше и Претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески заедно со Претседателот на ДЕЛТА групацијата од Србија Мирослав Мишкович и со Претседателот на винарската визба ТИКВЕШ Светозар Јаневски.