Huazim i sallave

Dhënia e sallave

Oda ekonomike e Maqedonise disponon me:

Kuader profesional per pergatitje,pergatitje kompjuterike,perkthim dhe botim te materialeve te ndryshem reklamues dhe materiale tjera dhe prezantime;

Hapesire me pajisje per prezantime:
         1.  Salla te kapaciteteve te ndryshme:

 

 - Salle me 15 ulese,kati i 4-ert
 - Salle me 26+8 ulese,kati i 3-te
 - Salla 1- 10 ulese,kati i 5-te
 - Salla III-12+8 ulese,kati i 5-te
 - Salla IV-168 ulese,kati i 5-te\

 

 

       2. Pajisje per prezantime (Notebook, LCD-projektore, grafoskop, tabela per prezantim).

 

 Kontakte:
Oda ekonomike e Maqedonisë
Rr.Dimitrie Cupovski,13
1000 Shkup
Kontakt persononi:
tel: ++ 389 2 3244056
fax:++ 389 2 3244088
e-mail: marjan.manevski@mchamber.mk

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara