28.08.2018 (Форум)
Меѓународни деловни средби - „MEET4BUSINESS AGRA 2018“ - 28.08.2018 Р.Словенија

10.09.2018 (Конференција)
Самит за планински туризам во Централна Европа – MoReSCE- 10-12.09.2018

18.09.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар: ВЕШТИНИ ЗА УСПЕШНО ПРЕГОВАРАЊЕ- WIN-WIN -профит, договор и лојални клиенти-

20.09.2018 (Семинар)
ОБУКА ЗА ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ И ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОРИ, АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ, ИНТЕРНА И ЕКСТЕРНА КОМУНИКАЦИЈА ВО КОМПАНИЈАТА

26.09.2018 (Форум)
БИЗНИС СРЕДБИ И РЕГИОНАЛЕН БИЗНИС ФОРУМ 26 септември 2018 година, Нови Сад, Србија

28.09.2018 (Семинар)
ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ПОБАРУВАЊАТА СО ЗАЛОЖНО ПРАВО СУДСКИ СПОРОВИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД РЕАЛИЗАЦИЈА НА ЗАЛОЖНО ПРАВО

02.10.2018 (Советување)
ТЕХНИКИ И МЕТОДИ НА ТИМСКА РАБОТА, ЛИДЕРСТВО ВО ТИМОТ И КРЕИРАЊЕ НА ИДЕИ - „BRAINSTORMING“

17.10.2018 (Бизнис средби)
Marketplace Austrian food, Виена, Австрија. 17.10.2018

07.11.2018 (Бизнис средби)
Бизнис средби ЈИЕ ИТ САМИТ 7-9 ноември 2018 Нови Сад, Србија

Соопштенија, вести, актуелности - Приказ на содржина

11.07.2018


Актуелно  

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!! - EUROPEAN BUSINESS NUMBERСтопанската комора на Македонија, од страна на компании-членки доби информација дека одреден број компании со редовна пошта добиле допис од страна на компанијата EBN European Business Number,  DAD GmbH, Alter Wall 65, Hamburg, во којшто се повикуваат да го достават PIB, податок којшто недостасува.

Ве предупредуваме дека во прашање е измама според информациите добиени на порталот Fraud Help Desk.

Имено, доколку пополните, потпишете и го заверите со печат прилогот на дописот и го вратите бараниот податок PIB, компанијата DAD GmbH, на Вашата адреса ќе Ви достави фактура во износ од 771 евро, којашто ќе мора да ја платите, бидејќи обврската за плаќање на овој надоместок е предвидена во точка 6 од општите услови, кои се наоѓаат на задната страна на прилогот којшто од Вас бараат да го потпишете.

Ве предупредуваме да не потпишувате и да не враќате никаква документација на оваа компанија.

Одделение за информирање 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права