Видео Галерија
22.05.2020, АКТУЕЛНО
ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА
Во рамки на Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива беа презентирани клучните наоди од „Студијата за ефектите предизвикана од КОВИД-19 врз туристичко угостителскиот сектор, со препораки за справување со економските ефекти“. За пост...
20.05.2020, АКТУЕЛНО
КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА
м-р Антони Пешев, претседавач на Собранието на Стопанската комора на МакедонијаДодека целокупната македонска јавност е окупирана со прашањето за избори: избори да, избори не, избори сега, избори наесен, прашања кои излегуваат од доменот на нашата реа...
04.05.2020, АКТУЕЛНО
ДА И` ПОМОГНЕМЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ НАС

М-р Антони Пешев, претседавач на Собранието на Стопанската комора на Македонија

Почитувани,

Од денес, во Комората донесовме одлука да го промениме форматот на обраќањата на Комората кон македонската јавност и к...