ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно ПРИЗНАНИЕ ЗА „КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА“ ЗА ПРИДОНЕСОТ ВО ДОМАШНАТА ЕКОНОМИЈА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АЗЕСКИ
Актуелно ПОЕФИКАСНО РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ИЗВОЗНАТА ПРОМОЦИЈА И ДРЖАВНАТА ПОДДРШКА НА ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ
Актуелно ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА ГРУПАЦИЈАТА ЗА АГРЕГАТИ, БЕТОНИ И АСФАЛТИ
Нови прописи ЗАКОНИ ВО СОБРАНИСКА ПРОЦЕДУРА ПРЕДЛОГ – ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ВОЗДУХОПЛОВСТВО
Успешни приказни Пабло Исла: Најдобриот менаџер на светот кој докажува дека може да се биде скромен и голем
ПРИЗНАНИЕ ЗА „КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА“ ...
ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА ГРУПАЦИ ...
ПОЕФИКАСНО РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ИЗВОЗНА ...
НАМАЛЕН БРОЈОТ НА ВРАБОТЕНИ ВО ТЕ ...
МАКЕДОНИЈА И СРБИЈА ЌЕ ИМААТ ЗАЕД ...
ММФ отвора регионална канцеларија ...
„ЗЕЛЕНА НАФТА“ ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ...
Одржана редовната седница на Коми ...
ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД АМБАСАДАТА НА ШВАЈ ...
“FDI INTELLIGENCE”: РАСТ ОД 200 О ...
ЗЕМЈА ОД СОНИШТАТА ...
Во полн ек е жетвата на пченицата ...
УЛОГАТА НА ГРАДЕЖНИШТВОТО КАКО ДВ ...
ДЕНОВИ НА МЛЕКОТО ВО БИТОЛА ...
Почнуваат дебатите за креирање на ...
ЗДРУЖЕНИЕТО „ВИНА ОД МАКЕДОНИЈА“ ...
КИФ – ОФИЦИЈАЛИЗИРАН ПРОЕКТОТ ФИН ...
НАСОКИ ЗА ПОБРЗ И ПОЛЕСЕН ИЗВОЗ И ...
ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ ...
ПОДДРШКА НА СТАРТАПИ ПРЕКУ „ПАРТН ...
СУБВЕНЦИИ ЗА МЕЛНИЧАРИТЕ И ПОВИСО ...
Во Хрватска преку 17 илјади стран ...
Меѓународниот стандард за безбедн ...
Донаторска трка „НИЕ ТРЧАМЕ - НИ ...
ПОЕВТИН РОАМИНГ МЕЃУ ЗЕМЈИТЕ ОД З ...
ФОРМИРАНО ЗДРУЖЕНИЕ НА ФИНАНСИСКИ ...
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА АКРЕДИТИРАНИ ТЕЛА ...
СМАРТ ТЕХНОЛОГИЈА ЗА КОМУНАЛНИТЕ ...
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ...
СИГУРЕН И СТАБИЛЕН ТУРИСТИЧКИ СЕК ...
УНАПРЕДУВАЊЕ НА ТРГОВСКАТА РАЗМЕН ...
Глигор Цветанов: Без соодветни ка ...
Почнува состанокот на Конституенц ...
ПОТПИШУВАЊЕ ДОГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБА ...
БИЗНИСОТ БАРА БРЗИНА, ПОЛИТИКАТА ...
ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ...
СЛОВАЧКИТЕ БИЗНИСМЕНИ ГО НУДАТ СВ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МАСТЕР СТУДИИТЕ НА У ...
ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ ОД САМИТО ...
ОБУКИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ...

Услуги на Комората