24.10.2017 (Семинар)
МЕТОДИ И ТЕХНИКИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИКОТ ВО ЈАВНИОТ ВО ДРЖАВНИОТ СЕКТОР СОГЛАСНО СИСТЕМИТЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТ

26.10.2017 (Семинар)
ПРАВИЛНИК ЗА БЛАГАЈНИЧКО РАБОТЕЊЕ

27.10.2017 (Семинар)
СУДСКИ ПОСТАПКИ, ИСКУСТВА И СУДСКА ПРАКСА ВО ОБЛАСТА НА ДАНОЧНИТЕ ПРЕКРШОЦИ

30.10.2017 (Бизнис средби)
„Саем за директни бизнис средби Кошице 2017“-Словачка, 30.10.2017

31.10.2017 (Семинар)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „EXPORT WEEK 2017“ - 31.10-2.11.2017

01.11.2017 (Тренинг обука)
СО НАПРЕДНИ КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ ДО ПОДОБРУВАЊЕ НА ОДНОСОТ СО КЛИЕНТИТЕ, СОРАБОТНИЦИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ, Прага, Р.Чешка

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

02.11.2017 (Тренинг обука)
„МЕНАЏЕРСКИ ВЕШТИНИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ“

02.11.2017 (Семинар)
НАПРЕДЕН EXCEL – КРЕИРАЊЕ EXCEL DASHBOARD

02.11.2017 (Семинар)
Тренинг-обука: ПОДОБРУВАЊЕ НА ПЕРФОРМАНСИТЕ КАЈ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПРОДАЖБА

02.11.2017 (Саем)
„Match4Industry Business Matching Event“ - 2-3.11.2017, Коџаели, Република Турција

02.11.2017 (Конференција)
Конференција на тема: „Предизвиците на патот кон Европската Унија“-2-3.11.2017 Будва, Црна Гора

06.11.2017 (Тренинг обука)
НАПРЕДНИ ОБУКИ ЗА КОМПАНИИТЕ НА ТЕМА:ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

09.11.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ БИЗНИС СРЕДБИ „RENEXPO®BIH 2017“ - 9.11.2017 Сараево, БиХ

09.11.2017 (Конференција)
Меѓународна дводневна конференција за финансирање на европски програми - Скопски Саем

09.11.2017 (Тренинг обука)
НАПРЕДНИ ОБУКИ ЗА КОМПАНИИТЕ НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

09.11.2017 (Тренинг обука)
НАПРЕДНИ ОБУКИ ЗА КОМПАНИИТЕ НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

23.11.2017 (Саем)
"24. Интернационален саем во Тирана"- 23-26.11.2017 Тирана, Р. Албанија

28.11.2017 (Бизнис средби)
„INTERNATIONAL MACHINERY AND PLANT ENGINEERING FORUM 2017“

Актуелно


20.10.2017
Активности на регионалните комори со седиште во Битола и во Прилеп – ЗАЕДНИЧКА ПОСЕТА НА КОМПАНИИ ВО ПЕЛАГОНИСКИОТ РЕГИОН
19.10.2017
ПРЕТСТАВЕНИ МОЖНОСТИТЕ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ КОМПАНИИ НА СИРИСКИОТ ПАЗАР
18.10.2017
СРЕДБА НА МАКЕДОНСКИТЕ КОМПАНИИ ОД ДРВНАТА ИНДУСТРИЈА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА КОМПАНИЈАТА „ДОКТАШ И КЕЛЕБЕК“ ОД РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА
18.10.2017
Регионална комора со седиште во Битола - СЕМИНАР ЗА ЗГОЛЕМЕНА ПРОДАЖБА И ПРОФИТ ПРЕКУ КОУЧИНГ-ПРОГРАМАТА
17.10.2017
ОДРЖАНА ВТОРАТА ТРЕНИНГ-ОБУКА НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП, НАМЕНЕТА ЗА КОМПАНИИТЕ
16.10.2017
ПОЗИТИВНИТЕ ЕФЕКТИ НА ДУАЛНИОТ МОДЕЛ НА СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ ПРЕТСТАВЕНИ ОД СТРАНА НА ГЕРМАНСКАТА СТОПАНСКА КОМОРА
16.10.2017
АЗЕСКИ НА САМИТ 100 – ДОВЕРБАТА ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДА РАСТЕ АКО ОД СОРАБОТКАТА ПРОИЗЛЕГУВААТ УСПЕШНИ РЕЗУЛТАТИ - ВОСПОСТАВУВАЊЕ СОРАБОТКА ПОМЕЃУ КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ И САМИТ 100
13.10.2017
Групација за противпожарна заштита - ПОБАРАН СОСТАНОК СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ДИРЕКЦИЈАТА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ
13.10.2017
Одржано предавање на тема „ТЕХНИКИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО НЕЗГОДНИ КЛИЕНТИ“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
12.10.2017
Регионална комора со седиште во Кичево - ПОСЕТА НА „АНУГА 2017“ - НАЈГОЛЕМИОТ САЕМ ЗА ХРАНА ВО СВЕТОТ
10.10.2017
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА АНАЛИЗАТА НА ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ
10.10.2017
ЕКОЛОШКИ РЕШЕНИЈА ПРИ ПРОМЕТОТ И УПОТРЕБАТА НА ПРОИЗВОДИТЕ И ОПРЕМАТА ОД ИНФОРМАТИЧКО-КОМУНИКАЦИСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ
10.10.2017
ОДРЖАНА ТРЕНИНГ-ОБУКА ЗА НАПРЕДНО НИВО НАМЕНЕТА ЗА КОМПАНИИТЕ НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП
10.10.2017
МАКЕДОНСКО-ИТАЛИЈАНСКАТА АСОЦИЈАЦИЈА ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА ИТАЛИЈА – РИМ ВО ПОСЕТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
09.10.2017
Системот на колективно управување со посебните текови на отпадот - НАЈНИСКИ ТРОШОЦИ ЗА ИНДУСТРИЈАТА И НАЈГОЛЕМ ЕКОЛОШКИ БЕНЕФИТ ЗА ГРАЃАНИТЕ
09.10.2017
ОДРЖАН СОСТАНОК НА ТЕМА: ПОЕДНОСТАВУВАЊЕ НА ПОСТАПКИТЕ И ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ТЕКСТИЛЕН ОТПАД
09.10.2017
СОРАБОТКА НА КОМПАНИИТЕ ОД ГРУПАЦИЈАТА ЗА ОРУЖЈЕ И ОПРЕМА СО УПРАВАТА ЗА НАМЕНСКО ПРОИЗВОДСТВО ПРИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА - унапредување на наменското производство и прометот со вооружување и воена опрема
06.10.2017
РЕГИОНАЛНИТЕ КОМОРИ СО СЕДИШТА ВО ВЕЛЕС, БИТОЛА И КИЧЕВО ОРГАНИЗИРАА ДЕЛОВНИ СРЕДБИ МЕЃУ КОМПАНИИ ОД ТРИТЕ РЕГИОНИ
1 / 4

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права