19.02.2019 (Тренинг обука)
ОБУКА НА СТРУЧЕН И ДРУГ КАДАР (МЕНТОРИ) ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ ПРАКТИЧНА ОБУКА КАЈ РАБОТОДАВАЧИТЕ

21.02.2019 (Семинар)
НОВ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

22.02.2019 (Семинар)
Еднодневен семинар: СИСТЕМАТИЗИРАЊЕ НА РАБОТНИ МЕСТА - ЕФИКАСНА КОМУНИКАЦИЈА ВНАТРЕ ВО КОМПАНИЈАТА И МОТИВАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ -

25.02.2019 (Работилница)
Правна заштита на правните субјекти преку правилно утврдување и уредно исполнување на договорните обврски во домашниот и во надворешниот промет

26.02.2019 (Семинар)
УПРАВУВАЊЕ СО ПРОИЗВОДСТВОТО

26.02.2019 (Семинар)
ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА ЕРГОНОМИЈАТА И НЕЈЗИНАТА УЛОГА ВО БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО НА РАБОТНИЦИТЕ

27.02.2019 (Тренинг обука)
ПОДОБРУВАЊЕ НА ОРГАНИЗАЦИСКАТА УСПЕШНОСТ ПРЕКУ ПОДОБРУВАЊЕ НА ОРГАНИЗАЦИСКАТА КОМУНИКАЦИЈА

28.02.2019 (Семинар)
ЗАТВОРАЊЕ НА ПОБАРУВАЊА - ИСПОЛНУВАЊЕ, КОМПЕНЗАЦИЈА, ОТПУШТАЊЕ ДОЛГ, НОВАЦИЈА, ЗАСТАРЕНОСТ, ЦЕСИЈА, ЗАСМЕТУВАЊЕ НА ИСПОЛНУВАЊЕ, ДОГОВОР ЗА ФАКТОРИНГ

03.03.2019 (Советување)
ГРАДЕЊЕ СИЛНИ ОРГАНИЗАЦИСКИ ТИМОВИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ПРЕДИЗВИЦИ НА РАБОТНОТО МЕСТО

12.03.2019 (Семинар)
НОВ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ - НОВИ ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО ВО ЈАВНИТЕ НАБАВКИ

15.03.2019 (Академија)
АКАДЕМИЈА ЗА ПРОДАЖНИ ВЕШТИНИ -SALES ACADEMY-

21.03.2019 (Семинар)
УПРАВУВАЊЕ СО ОПАСНИ МАТЕРИИ И ОПАСЕН ОТПАД, СОБИРАЊЕ И ОТСТРАНУВАЊЕ, СКЛАДИРАЊЕ И ДЕПОНИРАЊЕ, РЕЦИКЛИРАЊЕ, ГОРЕЊЕ, КРИТИЧКИ ТОЧКИ И „CASE STUDY“

01.04.2019 (Бизнис средби)
БИЗНИС СРЕДБИ ВО ХАНОВЕР, СР ГЕРМАНИЈА, ОД 1 ДО 4 АПРИЛ 2019 ГОДИНА

11.04.2019 (Бизнис средби)
Mеѓународни деловни средби за стартап, мали и средни компании од Источна Европа во Диселдорф, Германија

Бизнис-настани

15.03.2019 - 30.03.2019


Академија Стопанска комора на Македонија,  

АКАДЕМИЈА ЗА ПРОДАЖНИ ВЕШТИНИ -SALES ACADEMY-


* ДАЛИ ОБУКИТЕ КОИ СТЕ ГИ ПОСЕТУВАЛЕ ВИ ПОНУДИЛЕ ФАКТИЧКО МЕРЕЊЕ НА РЕЗУЛТАТОТ ПРЕД И ПОТОА?
* ДАЛИ САКАТЕ ДА ИМАТЕ КОНСУЛТАНТ ДОСТАПЕН КОГА ВИЕ ИМАТЕ РЕАЛНА ПОТРЕБА НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО?
* ДАЛИ ПРОГРАМАТА КОЈА СЕ СПРОВЕДУВА ПОВЕЌЕ ОД 50 ГОДИНИ И НОСИ РЕЗУЛТАТИ И КАЈ УЧЕСНИЦИТЕ И КАЈ КОМПАНИИТЕ, МОЖЕ ДА ПРИДОНЕСЕ И ЗА ВАШИОТ РАЗВОЈ?

Дозволете да придонесеме за Вашиот успех со докажана програма!

Кратките обуки не можат да резултираат со долготрајна промена на однесувањето на вработените. За промена потребен е дополнителен поттик и засилување на презентираните модули од време на време. Оваа Академија го нуди сето она што компаниите треба да го постигнат во продажбата и тоа со реално мерење на учинокот.

 

Најуспешните компании ширум светот со децении го применуваат овој метод на обука, која вклучува микс од техники за постигнување зголемена продажба. Презентацијата ќе ја реализира лиценциран „Густав Кезер“ тренер, консултант кој ќе биде достапен во текот на работното време и ќе Ве насочува во реални услови во зависност од Вашата потреба.

Методологијата по која се реализираат „Густав Кезер“ - тренинзите е подготвена и усовршувана во текот на 50 години постоење на фирмата и интензивна работа со лидерските и менаџерски тимови на повеќе од 10.000 најголеми европски и светски компании.

Како резултат на сето ова, во нашата програма е опфатена комбинација на техники, став (нашето однесување) и влијание (на другите луѓе), со што се овозможува да се постигнат натпросечни резултати во комуникацијата со останатите. Вистинскиот пристап спрема работата и обврските, со влијанието, кое како поединци го остваруваме во нашето опкружување, е онаа компонента која ги издвојува успешните луѓе од останатите и кои се спремни да ја насочат својата компанија во правец кој ќе донесе најдобри резултати.

Графички приказ на реализацијата на обуката

Промената на ставот и начинот на однесување бара време, па од таа причина „Густав Кезер“ - тренинзите се организираат во интервали. Паузите помеѓу деновите на обуката се планирани со цел учесниците на своето работно место да го имплементираат наученото и во тој временски период да ги користат услугите на консултантот. Со секој следен ден од обуката се засилуваат ставовите во врска со предавањата, се вршат модификации на наученото согласно реалните услови на работа на учесниците, а во континуитет има фактички постигнувања и се мери резултатот на учиноците пред и потоа.

„Gustav Kaser Training International“ е компанија основана во Цирих, Швајцарија, во 1963 година. Денес, тоа е компанија со претставништва во 33 земји, со тренинзи што ги организира на 25 јазици, кои ги водат повеќе од 100 вработени тренери. Иновативниот пристап при оформувањето и начинот на испорака на обуката во континуитет се потврдуваат повеќе од 50 години. Меѓу другите компании и Alcatel, Alitalia, Bayer, Coca Cola, Nestle, Credit Suisse, HP, Mont Blanc, Roche, Sparkasse Koblenz, Siemens, Allianz и многу други ги користат овие тренинзи, а сега со истиот квалитет можат да се следат и кај нас.

Лиценциран „Густав Кезер“ тренер на Програмата е Љупчо Георгиев, со 25-годишно искуство во областа на продажбата и врвниот менаџмент.

Обуката ќе се одвива во Стопанската комора на Македонија .

Уписите за обуката во март 2019 година се во тек.

ЦЕНАТА ОД 23.600 ДЕНАРИ ВКЛУЧУВА:

• 5 тренинг-дена;
• материјали за работа, мемориски картички и дополнителна литература;
• консултантски услуги во текот на целата обука во  траење од 6-8 месеци;
• сертификат;
• допонителен , 1 контролен ден.


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Валентина Цветковска
Тел: ++ 389 2 3244063 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: valentina@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права