1060 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно
Актуелно
Актуелно
Актуелно
Актуелно
Актуелно
Ставови Ставови Ставови
Од компаниите
Од компаниите
Од компаниите
Семинар, 27.03.2019
ДОГОВОР ЗА ГРАДЕЊЕ - ФОРМА, ПРАВА И ОБВРСКИ, ДОПОЛНИТЕЛНИ И НЕПРЕДВИДЕНИ РАБОТИ, ОДГОВОРНОСТ ЗА МАТЕРИЈАЛНИ НЕДОСТАТОЦИ ПРИ ГРАДБА, ОДГОВОРНОСТ НА ПРОЕКТАНТОТ И НАДЗОРОТ
Конференција, 28.03.2019
МЕЃУНАРОДНА АРБИТРАЖНА КОНФЕРЕНЦИЈА: „ПРЕКУ УНАПРЕДУВАЊЕ НА АРБИТРАЖНОТО ЗАКОНОДАВСТВО ДО ПОДОБРО ДЕЛОВНО ОПКРУЖУВАЊЕ“
Семинар, 29.03.2019
УПРАВУВАЊЕ СО ОТСУСТВАТА НА РАБОТНОТО МЕСТО (ABSENCE MANAGEMENT)
Бизнис средби, 01.04.2019
БИЗНИС СРЕДБИ ВО ХАНОВЕР, СР ГЕРМАНИЈА, ОД 1 ДО 4 АПРИЛ 2019 ГОДИНА
Конференција, 04.04.2019
Втор дигитален самит за Западен Балкан (WBDS)
Семинар, 05.04.2019
KPI - KEY PERFORMANCE INDICATOR (КЛУЧЕН ИНДИКАТОР ЗА ИЗВРШУВАЊЕ)
Семинар, 10.04.2019
НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ
Бизнис средби, 11.04.2019
Mеѓународни деловни средби за стартап, мали и средни компании од Источна Европа во Диселдорф, Германија
Тренинг обука, 11.04.2019
ВЕШТИНИ ВО ФИНАНСИСКОТО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 15.04.2019
МЕТОДОЛОГИЈА ЗА ЕВАЛУАЦИЈА НА ЕФИКАСНОСТ НА ОБУКА НА ВРАБОТЕНИ
Семинар, 16.04.2019
ОСНОВИ НА КОРИСНИЧКО ИСКУСТВО (USER EXPERIENCE) – РАЗЛИКИ МЕЃУ ДОБАР И ОДЛИЧЕН ПРОДУКТ
Форум, 17.04.2019
10. САРАЕВО БИЗНИС ФОРУМ - 17-19.04.2019 САРАЕВО, БиХ
Семинар, 17.04.2019
МЕТОДИ КОИ СЕ КОРИСТАТ ВО СТАНДАРДОТ IATF16949 - APQP, PPAP, FMEA, MSA, SPC
Семинар, 19.04.2019
МЕНАЏИРАЊЕ НА КОНФЛИКТИ СО КЛИЕНТИТЕ
Семинар, 23.04.2019
ПОДИГНУВАЊЕ НА ЗАДОВОЛСТВОТО НА КЛИЕНТОТ
Семинар, 23.04.2019
КРШЕЊЕТО НА РАБОТНИОТ РЕД И ДИСЦИПЛИНА ИЛИ РАБОТНИТЕ ОБВРСКИ КАКО ПРЕДУСЛОВ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОРОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Бизнис средби, 14.05.2019
Бизнис средби „AgroB2B@NSFair“
Конференција, 04.06.2019
Конференцијата и деловните средби „FUTURE OF BUILDING“- Виена, Австрија
Конгрес, 10.06.2019
СВЕТСКИ КОМОРСКИ KОНГРЕС
АЗЕСКИ ВО ПОСЕТА НА ГЕНЕРАЛНИОТ С ...
ПОТРЕБНО Е ДА СЕ ДОПРЕЦИЗИРААТ ОД ...
Одржана првата седница на Локални ...
Доделени сертификатите на учесниц ...
ЕКСПЕРТИ ОД ВОДЕЧКИТЕ АРБИТРАЖНИ ...
ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО ДВИГАТЕЛ НА ЕКО ...
... ...
Започнување со процесот на длабин ...
ПРОМЕНИ ВО РЕГУЛАТИВАТА ЗА РАБОТН ...
АЗЕСКИ ВО ДУБРОВНИК - УЧЕСТВО НА ...
МОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРВОЛИ ...
КОРИСТИ ЈА ПОВРАТНАТА ИНФОРМАЦИЈА ...
АЗЕСКИ НА РАБОТНА СРЕДБА НА КОМОР ...
ПРЕЗЕНТИРАН НАЦИОНАЛНИОТ ИЗВЕШТАЈ ...
Одржана работна средба за имплеме ...
Средба на претседателот на Совето ...
Порелаксирани услови за аплицирањ ...
ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД „ ...
ПРОМОВИРАН НОВИОТ ПРАВИЛНИК ЗА ИЗ ...
АЗЕСКИ ВО САРАЕВО НА РАЗГОВОРИ ЗА ...

Услуги на Комората