Бизнис-настани

12.06.2018 - 15.06.2018


Бизнис средби Хановер,  Германија

БИЗНИС СРЕДБИ во рамки на "CeBIT", 12-15 јуни 2018 Хановер, Германија
Меѓународниот саем за  информатичко-комуникациски технологии
"CeBIT"

12-15 јуни 2018 година, Хановер, Германија

 

Здружението на информатичко-комуникациските технологии при Стопанската комора на Македонија информира дека на Саемот за телекомуникаци, информатичко-комуникациски и интернет услуги "CeBIT", во Хановер, Германија, ќе се одржат бизнис средби „Future Match 2018“ од 12-15 јуни 2018 година.

Во рамките на Саемот ,,CeBIT’’ ќе се организираат: изложба, конференција и фестивал, што опфаќа дигитализација на бизнисот, администрацијата и општеството.

Паралелно со изложбата, во организација на Европската мрежа на претпријатија, ќе се случуваат и бизнис разговори  „CeBIT 2018“.
Повеќе информации на: https://futurematch2018.b2match.io/

Зошто да учествувате на деловните средби?

-Запознајте се со најновите информации за ИКТ-трендовите и иновациите.
-Промовирајте ги вашите производи, технологија и знаење.
-Најдете решенија за вашите ИТ-проблеми.
-Најдете нови партнери.
-Најдете нови клиенти и креирајте нови партнерства со деловните партнери.
-Разговарајте за нови идеи за проекти.

Главни теми:
 
- Вештачка интелигенција;
- Зголемена & Виртуелна реалност;
- Големи податоци и Cloud;
- Blockchain  технологија;
- Бизнис електроника и опрема;
- Трговија и банкарство;
- Комуникации и мрежи;
- ECM, влезни / излезни решенија;
- ERP и HR решенија;
- Идната мобилност;
- Роботи;
- Интернет;
- Безбедност;
- Беспилотни системи и летала.


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Лазе Ангелевски
Тел: ++ 389 2 3244090 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: laze@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права