1036 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно КОМОРАТА АПЕЛИРА ДА ЗАПОЧНАТ ЗАЕДНИЧКИ КОНТРОЛИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ ЌАФАСАН И ТАБАНОВЦЕ
ФЕЉТОН – Регионално обединување КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ – последна шанса за балканската шесторка
- општа слика за економските состојби меѓу 6-те земји - членки на КИФ
Актуелно ИНОВАТИВНИТЕ ГРАНТОВИ ПРЕТСТАВЕНИ ПРЕД БИЗНИСМЕНИТЕ ВО КИЧЕВО
Актуелно ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОМОЦИЈА НА ЗАНИМАЊАТА ЗА КВАЛИТЕТЕН СТРУЧЕН КАДАР
Актуелно КОНКУРЕНТНОСТА И ИНОВАТИВНОСТА НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА БИТНИ ЗА ПОГЛАВЈЕТО 20
Актуелно ПРОДАЖНО СЦЕНАРИО
Ставови Ставови Ставови
Од компаниите „Алкалоид“ ја проширува програмата за практиканство во две средни училишта
Од компаниите Преземено: Известување од Агенцијата за храна и ветеринарство
Од компаниите БИЛЈАНОВИ: ИПАРД искуствата споделени со претставници од Европската Комисија и националните агенции од Балканот и Турција
КИФ КОМОРСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ (КИФ) ОД ИДЕЈА ДО РЕАЛИЗАЦИЈА
ОБРАЗОВАНИЕ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА - КЛУЧОТ ВО СОРАБОТКАТА НА УЧИЛИШТАТА И КОМПАНИИТЕ
Семинар, 22.04.2019
ПРАКТИЧНА АНАЛИЗА И КОМПАРАЦИЈА НА ЛИЧНИ ПРИМАЊА ПО ОСНОВ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПО ОСНОВ НА ДОГОВОР ЗА ДЕЛО
Работилница, 23.04.2019
3-та и 4-та работилница за промоција на Информациско моделирање на градби БИМ во рамки на Проект: „ТРАИНЕЕ“
Семинар, 23.04.2019
ПОДИГНУВАЊЕ НА ЗАДОВОЛСТВОТО НА КЛИЕНТОТ
Семинар, 23.04.2019
КРШЕЊЕТО НА РАБОТНИОТ РЕД И ДИСЦИПЛИНА ИЛИ РАБОТНИТЕ ОБВРСКИ КАКО ПРЕДУСЛОВ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОРОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Презентација, 24.04.2019
Презентација на Инструментот за кофинансирани грантови за комерцијализација на иновации - Фонд за иновации и технолошки развој - Дом на АРМ, Струмица
Семинар, 08.05.2019
КАКО BIG DATA АНАЛИЗИТЕ ПОМАГААТ ЗА НОСЕЊЕ НА ПРОФИТАБИЛНИ БИЗНИС ОДЛУКИ
Бизнис средби, 14.05.2019
Бизнис средби „AgroB2B@NSFair“
Семинар, 17.05.2019
ОСТВАРУВАЊЕ НА ПОБАРУВАЊАТА ПОМЕЃУ ПРАВНИТЕ СУБЈЕКТИ ВРЗ ОСНОВА НА ПОДОБНИ ИЗВРШНИ ИСПРАВИ
Семинар, 21.05.2019
COLD CALLING МЕТОДОЛОГИЈА - НАПРЕДНА ТЕХНИКИ ЗА ПРОДАЖБА, МАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИЈА
Семинар, 21.05.2019
Eднодневен семинар на тема:УПРАВУВАЊЕ СО НАБАВКИТЕ И ВЕШТИНИ ЗА ПРЕГОВАРАЊЕ
Конференција, 04.06.2019
Конференцијата и деловните средби „FUTURE OF BUILDING“- Виена, Австрија
Конгрес, 10.06.2019
СВЕТСКИ КОМОРСКИ KОНГРЕС
Бизнис средби, 11.06.2019
Бизнис средби на „ЕНЕРГА 2019“ во Сараево, од 11-12 јуни 2019 година
ИНОВАТИВНИТЕ ГРАНТОВИ ПРЕТСТАВЕНИ ...
ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОМОЦИЈА НА ...
КОНКУРЕНТНОСТА И ИНОВАТИВНОСТА НА ...
ПРОДАЖНО СЦЕНАРИО ...
МРЕЖНИТЕ ПРАВИЛА ПРЕД ДИСТРИБУИРА ...
ГРАНТОВИТЕ ЗА КОМЕРЦИЈАЛИЗАЦИЈА Н ...
„СЕАВУС“ НАГРАДЕН ЗА РАБОТОДАВАЧ ...
КОМОРАТА АПЕЛИРА ДА ЗАПОЧНАТ ЗАЕД ...
РЕГИОНАЛНО ПОВРУВАЊЕ ЗА ПОГОЛЕМА ...
СТОПАНСКАTA КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ...
ИНСТРУМЕНТОТ ЗА ПОДДРШКА - КОФИНА ...
ФАКТОРИНГОТ КАКО АЛТЕРНАТИВЕН Ф ...
СТАРО НОВО РАКОВОДСТВО НА ГРУПАЦИ ...
ПРОЕКТИ: КВАЛИФИКУВАНА РАБОТНА СИ ...
Втор повик за апликации за Фондот ...
Царината одбележа 27 години – нај ...
МОДУЛ: „ОБУКА (COACHING)“ ...
КОМОРАТА ЗАПОЧНУВА СО СПРОВЕДУВАЊ ...
БИЗНИС ОТВОРЕН ДЕН 2019 НА ЕКОНОМ ...
ГОДИШНАTA КОНФЕРЕНЦИЈА НА ФОРУМОТ ...

Услуги на Комората