23.01.2018 (Семинар)
РОКОВИ ЗА ЗАКОНСКИ ПРЕСТАНОК НА РАБОТНИОТ ОДНОС, ОТКАЗНИ РОКОВИ, ОСНОВИ ЗА ЗАКОНСКИ ПРЕКИН НА РАБОТНИОТ ОДНОС, НЕОСНОВАНИ ПРИЧИНИ ЗА ПРЕСТАНОК НА РАБОТНИОТ ОДНОС

24.01.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Facade 2018 Match Event“, Ротердам, Холандија

25.01.2018 (Семинар)
МЕТОДИ И ТЕХНИКИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КОРПОРАЦИСКИОТ (КОМПАНИСКИОТ) РИЗИК И ОРГАНИЗИРАЊЕ / ВОСПОСТАВУВАЊЕ АРХИТЕКТУРА НЕОПХОДНА ЗА ОДРЖУВАЊЕ ФУНКЦИОНАЛЕН СИСТЕМ

26.01.2018 (Советување)
Советување на тема:ЈАВНИ НАБАВКИ, ПРЕДЛОЗИ, НОВИНИ И ИДНИ ИЗМЕНИ (e-жалба, е-архива, е-маркет и е-каталози)

30.01.2018 (Семинар)
ВОВЕДУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО КОНТРОЛНИТЕ ПРИСТАПИ НА ИТ-СИСТЕМИТЕ

30.01.2018 (Презентација)
БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТЕМА:ПРОЕКТИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ И НАМАЛУВАЊЕ НА ОПЕРАТИВНИТЕ ТРОШОЦИ ПО МОДЕЛОТ НА „ESCO“-30.01.2018

31.01.2018 (Бизнис средби)
БИЗНИС-СРЕДБИ „ЕУ-СРБИЈА 2018"

01.02.2018 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

09.02.2018 (Семинар)
CONTENT MARKETING – КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ НАЈДОБРОТО ОД ДИГИТАЛНАТА КОМУНИКАЦИЈА?

14.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:АНАЛИЗА НА РЕГРЕСНИТЕ ПОБАРУВАЊА-ЗАКОНСКИТЕ РЕШЕНИЈА НАСПРОТИ СУДСКАТА ПРАКСА

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

Бизнис-настани

20.06.2017 - 20.06.2017


Презентација Скопје,  Македонија

СИСТЕМ ЗА НАДЗОР, СНАБДУВАЊЕ СО ВОДА И КАНАЛИЗАЦИЈА


 Компанијата „В-ЕЛИН“ ДОО, од Чаковец, Р. Хрватска, во соработка со Стопанската комора на Македонија, организира бесплатна презентација на проектните решенија и производи за системи за јавни водоводни, водостопански и канализациони мрежи.
 
 На презентацијата ќе бидат претставени:
 водоводни, водостопански и канализациони мрежи - барања и проблеми;
 сензори од производната линија на „В-ЕЛИН“;
 видови на комуникации кои се применуваат;
 можности за напојување со далечински станици;
 ВЕМОС - далечински станици;
 поддршка на софтверски систем;
 претставување практики;
 мерење на проток во отворени канали;
 електрични станици за засилување.  

Палетата на производи на „В-ЕЛИН“ ДОО, која се состои од: дигитална и аналогна сонда за мерење течност, ултразвучна сонда за мерење на нивото на течноста, галванска изолација, ВЕМОС-калкулатор, ВЕМОС-далечинска станица, ВЕМОС-уред за мерење на киселини и алкали во отпадни води, регулатор на температура, во текот на своето  25-годишно постоење компанијата ги инсталирала во системи во Хрватска, Австрија, Словенија, Гвинеја. 

Презентацијата е наменета за претставници од јавните водоводни, водостопански претпријатија, од индустријата, компании за гас и нафтени инсталации, добавувачи на опрема и уреди за јавно снабдување со вода, канализација и на опрема и уреди за индустриски постројки. Повеќе информации за компанијата на: www.v-elin.hr
Презентацијата ќе ја реализираат Гордан Врбанец, електроинженер и Горан Страхиња, градежен инженер.   

Подетални информации ќе бидат дадени на презентацијата што ќе се одржи на 20 јуни 2017 година (вторник), со почеток во 11:00 часот, во Стопанската комора на Македонија, сала 4 на 5-ти кат.

 Вашиот интерес за присуство на презентацијата, Ве молиме, да го најавите најдоцна до 16 јуни 2017 година. Контакт: Даниела Михајловска Василевска, тел: 32 44 021; е-адреса: daniela@mchamber.mk


Презентацијата ќе ја реализираат:
 Гордан Врбанец, електро инженер;
 Горан Страхиња, градежен инженер.   


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Даниела Михајловска
Тел: ++ 389 2 3244021 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: daniela@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права