27.06.2017 (Настан)
ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

28.06.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ФИНАНСИСКА АНАЛИЗА СО ПРИМЕНА НА EXCEL

29.06.2017 (Семинар)
МЕНИЦА И МЕНИЧНИ ДЕЈСТВИЈА

29.06.2017 (Тренинг обука)
Тренинг обука на тема:КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА ОЦЕНУВАЊЕ И МОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ КАКО ВАЖЕН МЕХАНИЗАМ ЗА РАЗВОЈ

04.07.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА НА ТЕМА: ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

05.07.2017 (Семинар)
НАПЛАТА НА СПОРНИ ПОБАРУВАЊА ВО ЈАВНИОТ И ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

14.07.2017 (Семинар)
АНТИСТРЕС ТРЕНИНГ ЗА ЕФИКАСНО УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС НА РАБОТНОТО МЕСТО (СТРЕС МЕНАЏМЕНТ СТРАТЕГИИ И ТЕХНИКИ)

17.07.2017 (Форум)
КИНЕСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ 2017 - 17-19.07.2017 ПРАГА, Р.ЧЕШКА

19.09.2017 (Саем)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „FOOD ISTANBUL 2017“

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

20.09.2017 (Саем)
САЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ЕНЕРГЕТИКА И ВОДИ- 20-24.09 БУДВА, ЦРНА ГОРА

22.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ-EEН „ ARCH 2017“ (ГРАДЕЖEН СЕКТОР) на 22 септември 2017 година, во Прага, Република Чешка

27.09.2017 (Бизнис средби)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „ INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL PRODUCTS MEETING 2017 “

28.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ БИЗНИС СРЕДБИ – 28-29 септември 2017 Тирана, Албанија

02.10.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

04.10.2017 (Бизнис средби)
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD“- БИЗНИС-СРЕДБА НА АВСТРИСКИ ФИРМИ СО ПРОИЗВОДИТЕЛИ И УВОЗНИЦИ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Актуелно


27.06.2017
РЕГИОНАЛНО ЕКОНОМСКО ПОВРЗУВАЊЕ - ОЧЕКУВАЊА ОД САМИТОТ ВО ТРСТ
27.06.2017
ОДРЖАНА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ВО ШТИП НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ НА КОМПАНИИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП
27.06.2017
ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА ВО ИНТЕРЕС НА ДРЖАВАТА И НА ТРГОВЦИТЕ - од состанокот на Здружението на трговијата при Стопанската комора на Македонија
27.06.2017
ДЕФИНИРАНИ ЗАЕДНИЧКИ ПЛАНОВИ НА МЕЃУНАРОДНИТЕ БИЗНИС АСОЦИЈАЦИИ ВО ЗЕМЈАВА
23.06.2017
Здружение на градежништвото, индустријата на градежни материјaли и неметалите - НАТРУПАНИТЕ ПРОБЛЕМИ ОД ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА, ИЗНЕСЕНИ ПРЕД МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ
23.06.2017
Реализирано предавање на тема: „ДЕЛОВНО ПРЕГОВАРАЊЕ“ ВО РАМКИ НА КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
23.06.2017
ИЗМЕНА НА ГРАЃАНСКИОТ ЗАКОНИК БАРА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ОСИГУРУВАЊЕТО
22.06.2017
ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ НА КОМПАНИИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП
21.06.2017
Регионална комора со седиште во Битола - ИНФО СЕСИЈА ВО РЕСЕН -РАЗВИВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИСКИ ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА
21.06.2017
Институциите во поддршка на Клубот на компании за соработка со земјите од Блискиот Исток и МАГРЕБ
20.06.2017
Заменик на претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори на средба со стопанствениците
16.06.2017
Презентација во Битола – КОУЧИНГ ПРОГРАМА ЗА РАСТ НА БИЗНИСОТ
16.06.2017
Презентација на проектни решенија за чистење на отпадни води, вода за пиење, арсен и вакуум-канализации - МОЖНОСТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ
16.06.2017
Реализирано предавање на тема: „Најголемите предизвици на современите организации“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
15.06.2017
ПРЕТСТАВНИЦИ НА ИНДУСТРИЈАТА ГИ ДЕФИНИРАА ЗАБЕЛЕШКИТЕ ПО ПРЕДЛОГ-РЕГУЛАТИВАТА ЗА ИНДУСТРИСКИ ЕМИСИИ
15.06.2017
Од активностите на Регионалната комора со седиште во Прилеп - СОРАБОТКА И ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП И СЕКТОРОТ ЗА ПРОДАЖБА И МРЕЖА НА ФИЛИЈАЛИ НА СТОПАНСКА БАНКА АД – СКОПЈЕ
15.06.2017
КОНЦЕСИОНЕРИТЕ ОЧЕКУВААТ РЕАКЦИЈА ОД ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА АКТУЕЛНИТЕ СОСТОЈБИ ВО РУДАРСТВОТО
14.06.2017
Реализиран ФОРУМ ЗА АГРОБИЗНИС СЕКТОРОТ
1 / 5

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права