Бизнис средби / 06.11.2019 - 07.11.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
Меѓународни деловни средби „Match4Industry“ 6-7 ноември 2019 година, Кочаели, Турција

во САНТЕК саемот за индустрија и технологија, во Кочаели, Турција


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):