21.06.2018
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПОДЗАКОНСКИТЕ АКТИ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИТЕ
21.06.2018
ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ЗА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИ ОД ПЛАНОТ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ ПРЕД СТОПАНСТВЕНИЦИТЕ ВО РАМКИ НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП
19.06.2018
ПОГОЛЕМИ МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ПРЕКУ ПОДОБРУВАЊЕ НА СТРУЧНИТЕ ВЕШТИНИ – започна проектот Образование за вработување во Македонија (Е4Е@mk)
19.06.2018
РЕФОРМИТЕ ДА ПРОДОЛЖАТ СО ПОЗАБРЗАНО ТЕМПО
18.06.2018
ПОВИК ДО КОМПАНИИТЕ ДА АПЛИЦИРААТ ЗА МЕРКИТЕ ПРЕДВИДЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИТЕ
 


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права