ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Бизнис ИНФО
   
Бизнис ИНФО / Билтен на Комората

 

Со цел подобро  информирање на  субјектите од Република Македонија за активностите во Комората, секој петок се објавува електронското гласило на Комората Бизнис ИНФО на интернет и социјалните мрежи. Во гласилото се објаавуваат информации за приеми и посети во Комората, информации од одржани седници на здруженијата и групациите, информации за нова законска регулатива итн.

Можноста Бизнис ИНФО-то да е достапен и на луѓето надвор од Република Македонија,  придонесува за афирмирање на потенцијалите на македонското стопанство и активностите на Комората на меѓународен и на домашен план.

Дипломатските претставништва на Република Македонија, како и претставништата на Комората,  можат да бидат во тек со секојдневните случувања во Комората преку on-line изданието на Билтенот на Комората.


Година:

10.10.2019 - Бизнис ИНФО, број 410

04.10.2019 - Бизнис ИНФО, број 409

20.09.2019 - Бизнис ИНФО, број 407

13.09.2019 - Бизнис ИНФО, број 406

06.09.2019 - Бизнис ИНФО, број 405

30.08.2019 - Бизнис ИНФО број 404, 30.8.2019

12.07.2019 - Бизнис ИНФО број 403, 12.7.2019

05.07.2019 - Бизнис ИНФО број 402, 05.7.2019

28.06.2019 - Бизнис ИНФО број 401, 28.6.2019

21.06.2019 - Бизнис ИНФО број 400, 21.6.2019

    

Контакт лице: Стево Серафимов
Телефон: ++ 389 2 3244032, M. 072 236 484
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: stevo@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје