27.05.2020, ПОРАКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ
ЗБОГУМ НА ОПШТОТО ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ПОЕДИНЕЧНОТО
Комора на иднината кон која се стремиме подразбира прост и едноставен механизам во функција на беспрекорен сервис на компаниите за кои постоимеВо некое од сатиричните списанија, на тогашна Југославија, кога на почетокот на 80-тите години почнаа првит...
18.05.2020, ПОРАКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ
КОЈ Е Д-Р НО ВО МАКЕДОНСКАТА ПРАВНА РЕГУЛАТИВА?
Бидејќи веќе подолго време не следам телевизија, не знам како и каде погледнав неколку секвенции од изјавите на нашите политички лидери, после средбата кај претседателот Пендаровски. Лидерот на ДУИ рече дека сега треба да се слушаат „генералите“, а в...
03.05.2020, ПОРАКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ
КОЈ ПАМЕТИ ЗБОРОВИ Е ПАМЕТЕН, КОЈ ПАМЕТИ БРОЈКИ Е МУДАР!

Бранко Азески, претседател на Стопанската комора на Македонија

за интерна употреба
...
27.04.2020, ПОРАКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ
ПОЧНУВААТ ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ ЗА БИЗНИСОТ
Branko Azeski
Бранко Азески, претседател на Стопанската комор...
18.04.2020, ПОРАКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ
НЕМА ПОГРЕШНО ВРЕМЕ, ИМА ПОГРЕШНИ ПРАШАЊА, НО БИЗНИСОТ ГИ ПОСТАВУВА ВИСТИНСКИТЕ ...
НАФТОВОДОТ, ЖЕЛЕЗНИЦАТА, АКЦИЗИТЕ, ЦАРИНАТА, ДДВ-ТО, СУБВЕНЦИИТЕ, ПАРАФИСКАЛНИТЕ ДАВАЧКИ ЈА РАЗБРАНУВАА ЈАВНОСТА

Бранко Азески, прет...