Саем 16.10.2020 - 22.10.2020 „CII AGRO & FOOD TECH“- ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ЗА ХРАНА И АГРОКУЛТУРА -ИНДИЈА 2020

Онлајн, Индија

Стопанската комора на Македонија Ве поканува да земете учество на претстојниот 14. „CII AGRO & FOOD TECH“, виртуелен Интернационален саем за храна и агрокултура, што ќе се одржи во перидот од 16 - 22 октомври 2020 година

Настанот е стратешки структуриран за да им овозможи на учесниците на локално и глобално ниво, преку виртуелната платформа „HIVE“ да стапат во интерактивна комуникација не само со меѓународните и домашните учесници и купувачи, туку и со високи претставници од Владата на Индија. Настанот на компаниите им нуди можност за зајакнување на билатералните трговски односи во областа на земјоделството и преработката на храна, како и поттикнување на нови  партнерства и ангажмани во овој многу важен економски сектор.

Овогодинешниот виртуелен настан на компаниите им нуди можност за учество на:

  • Виртуелно секторско претставување - секторски павилјони, на коишто компаниите ќе имаат можност да ги претстават своите производи, видео материјали, иновативни решенија и да остварат билатерлани состаноци со компании и владини претставници;
  • Виртуелни конференции - учество на тркалезна маса со експерти од областа и високи претставници од соодветните министерстава, на меѓународно ниво;
  • Интерактивна партнерска платформа -  можност за директни средби со компании од приватниот сектор и со креатори на политики во индијската Влада;
  • Платформа за ширење на знаење - споделување на најдобрите практитки во областа и организирани обуки.

Настанот е наменет за сите компании коишто се занимаваат со земјоделство, прехрана и преработка на храна, производство на млеко и млечни производи, живинарство, рибарство, хортикултура, производство на земјоделски машини и опрема, нови технологии, компании во областа на финансирање на земјоделскиот сектор, стартап компании.

Повеќе информации за овогодинешниот 14. „CII AGRO & FOOD TECH“, виртуелен Интернационален саем за храна и агрокултура, може да се најдат на следниот линк: https://www.agrotech-india.com/.

Ценовник за изложувачи: https://www.mycii.in/image/eventimages/eventmainimages/E000051610_StallPricing.pdf

Регистрација на учесници: https://www.cii.in/OnlineRegistration.aspx?enc=pZVQM37jtSRTHIkmBsithR1rSHqH+uPSsL+byHn1bCARaqGboUh0DpuJ6UCuNrTx

За подетални информации во врска со настанот, Ве молиме обратете се до лицето за контакт.


Контакт лица:

Сања Николова
++ 389 2 3244091, M. 070 390 009


Стопанска комора на Македонија,
ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13,
1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Семинар, 30.10.2020
ТЕХНИКИ И АЛАТКИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА Е-ПРОДАЖБАТА
Семинар, 30.10.2020
ОСНОВИ НА БЕЗБЕДНОСТ НА ИТ ИНФРАСТРУКТУРА ВО КОМПАНИИТЕ
Online Бизнис средби, 02.11.2020
„Textile Fashion Tech “ МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ЗА ТЕКСТИЛ
Online Бизнис средби, 03.11.2020
ВИРТУЕЛНИ БИЛАТЕРАЛНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ВО РАМКИТЕ НА САМИТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ „SECURITY SUMMIT 2020“
Online Бизнис средби, 04.11.2020
ВИРТУЕЛЕН НАСТАН ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ „VIRTUAL MATCHMAKING EVENT“ ВО РАМКИТЕ НА САЕМОТ ЗА ЕНЕРГИЈА „EIF WORLD ENERGY CONGRESS AND EXPO“
Online Бизнис средби, 04.11.2020
„Онлајн“ саем и b2b деловни средби за метало преработувачки сектор на тема: Match & Innovate 2020
Online Бизнис средби, 04.11.2020
„Онлајн“ саем и b2b деловни средби за метало преработувачки сектор на тема: Match & Innovate 2020
Online Бизнис средби, 04.11.2020
„Онлајн“ саем и b2b деловни средби за метало преработувачки сектор на тема: Match & Innovate 2020
Семинар, 12.11.2020
ЧИТАЊЕ НА ПОДАТОЦИ И ПОСТAВУВАЊЕ ФИЛТРИ ПРЕКУ GOOGLE ANALYTICS
Семинар, 13.11.2020
Онлајн семинар: КОРИСНИ АЛАТКИ ОД EXCEL 2016 ВО КАНЦЕЛАРИСКОТО РАБОТЕЊЕ
Online Бизнис средби, 18.11.2020
УЧЕСТВО НА „ВИРТУЕЛЕН“- БРОКЕРСКИ НАСТАН И БИЛАТЕРАЛНИ СРЕДБИ НА ТЕМА: „ БЕ@СММ2020-ВМРЕЖУВАЊЕ ВО ПАМЕТНАТА ПРЕРАБОТУВАЧКА ДЕЈНОСТ 2020“
Семинар, 19.11.2020
МОТИВАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИ
Online Бизнис средби, 01.12.2020
ВИРТУЕЛНИ БИЛАТЕРАЛНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ „GREEN DAYS“ ВО РАМКИТЕ НА САЕМОТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА, ЕНЕРГИЈА И ЦИРКУЛАРНА ЕКОНОМИЈА „POLLUTEC“
Online Бизнис средби, 02.12.2020
Виртуелен настан: „Match4Industry Business Matchmaking Event“