ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Наскоро нов серијал: Компаративни анализи за економскиот напредок на нашите клучни трговски партнери Словенија, Бугарија, Грција, Србија, Италија, Австрија, Германија, Турција, Романија, Унгарија
Нови прописи ПРОПИСИ ОБЈАВЕНИ ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ НОВ ПОДЗАКОНСКИ АКТ НА ЗАКОНОТ ЗА ВОЗДУХОПЛОВСТВО, ОБЈАВЕН ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РСМ“ БР. 185 ОД 10 СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА
Семинар, 23.09.2019
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ
Тренинг обука, 25.09.2019
ПРОДАЖНИ МРЕЖИ ВО ОСИГУРИТЕЛНИ И ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ
Семинар, 25.09.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ –
Семинар, 26.09.2019
ПОЧЕТНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ТАБЕЛАРНО ПРЕСМЕТУВАЊЕ (EXCEL 2016)
Тренинг обука, 26.09.2019
МОЌТА НА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА
Семинар, 27.09.2019
SMED (SINGLE MINUTE EXCHANGE OF DIES) МЕТОДОЛОГИЈА – ПРОМЕНА НА АЛАТКИТЕ ЗА ЕДНА МИНУТА
Семинар, 30.09.2019
FACEBOOK FOR BUSINESS – КАКО ДО НАЈДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕКУ МАРКЕТИНГ ПЛАТФОРМАТА НА FACEBOOK
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
Работилница, 01.10.2019
Работилница на тема: „Поддршка за финансиско управување на микро, малите и средни претпријатија (MMСП) за пристап до финансирање на приватниот капитал“
Конференција, 02.10.2019
INSURTECH SKOPJE 2019 КОНФЕРЕНЦИЈА
Форум, 14.10.2019
ТУРСКО- МАКЕДОНСКИ БИЗНИС И ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ
Конгрес, 16.10.2019
II. СВЕТСКИ КОНГРЕС НА ПРЕТПРИЕМАЧИ
Конференција, 24.10.2019
СИНЕРГИЈАТА - КЛУЧ ЗА УСПЕХ НА РЕГИОНОТ
Бизнис средби, 06.11.2019
Меѓународни деловни средби „Match4Industry“ 6-7 ноември 2019 година, Кочаели, Турција
Форум, 26.11.2019
МЕЃУНАРОДЕН ФОРУМ ЗА МАШИНИ И ИНЖЕНЕРСТВО „ПРОЕКТИРАЊЕ МЕХАНИЗАЦИЈА И ПОСТРОЈКИ“
Успешни приказни Љубљана на пат да стане првиот европски град без отпад
Семинар, 23.09.2019
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ
Тренинг обука, 25.09.2019
ПРОДАЖНИ МРЕЖИ ВО ОСИГУРИТЕЛНИ И ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ
Семинар, 25.09.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ –
Семинар, 26.09.2019
ПОЧЕТНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ТАБЕЛАРНО ПРЕСМЕТУВАЊЕ (EXCEL 2016)
Тренинг обука, 26.09.2019
МОЌТА НА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА
Семинар, 27.09.2019
SMED (SINGLE MINUTE EXCHANGE OF DIES) МЕТОДОЛОГИЈА – ПРОМЕНА НА АЛАТКИТЕ ЗА ЕДНА МИНУТА
Семинар, 30.09.2019
FACEBOOK FOR BUSINESS – КАКО ДО НАЈДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕКУ МАРКЕТИНГ ПЛАТФОРМАТА НА FACEBOOK
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
Работилница, 01.10.2019
Работилница на тема: „Поддршка за финансиско управување на микро, малите и средни претпријатија (MMСП) за пристап до финансирање на приватниот капитал“
Конференција, 02.10.2019
INSURTECH SKOPJE 2019 КОНФЕРЕНЦИЈА
Форум, 14.10.2019
ТУРСКО- МАКЕДОНСКИ БИЗНИС И ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ
Конгрес, 16.10.2019
II. СВЕТСКИ КОНГРЕС НА ПРЕТПРИЕМАЧИ
Конференција, 24.10.2019
СИНЕРГИЈАТА - КЛУЧ ЗА УСПЕХ НА РЕГИОНОТ
Бизнис средби, 06.11.2019
Меѓународни деловни средби „Match4Industry“ 6-7 ноември 2019 година, Кочаели, Турција
Форум, 26.11.2019
МЕЃУНАРОДЕН ФОРУМ ЗА МАШИНИ И ИНЖЕНЕРСТВО „ПРОЕКТИРАЊЕ МЕХАНИЗАЦИЈА И ПОСТРОЈКИ“
АРЦЕЛОР МИТАЛ стана дел од ЛИБЕР ...
Швајцарска поддршка за одржливо п ...
ПРОСТОРНО – УРБАНИСТИЧКИОТ РАЗВОЈ ...
„Micro MBA - најважните менаџерск ...
„КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ“ ОД БИТОЛА СО ...
КАКО ДА СЕ СТИМУЛИРА РАСТОТ НА РА ...
РАБОТНА СРЕДБА НА СОВЕТОТ НА СТРА ...
СЕРТИФИКАТИ ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И ИНСТ ...
Ќе се зајакнуваат капацитетите на ...
ОТВОРЕНА ЕВН ПАРАЛЕЛКА ЗА СРЕДНОШ ...
СТИМУЛИРАЊЕ НА РАСТОТ НА РАБОТНАТ ...
ПОДДРШКА НА КОМОРИТЕ И ИНСТИТУЦИИ ...
Денеска се отвара новиот царински ...
ПАНЕЛ ДИСКУСИИ И ИЗЛАГАЊА НА БАЛК ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ АКТИВНИТЕ ПОЛИТИКИ З ...
БАЛКАНСКИ ПРЕТПРИЕМАЧКИ САМИТ ...
ПОЧНУВА БАЛКАНСКИ ПРЕТПРИЕМАЧКИ С ...
Остваренa средбa меѓу македонски ...
КИФ во посета на „Пекабеско“ ...
МЕРКИТЕ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ И КОНКУ ...
ТАНЕР АКЦОК: НИЕ СМЕ „АМАЗОН“ ЗА ...
ДЕЛЕГАЦИЈА НА ЕГЕЈСКАТА АСОЦИЈАЦИ ...
ИНОВАТИВНАТА ТРАНСПОРТНА ТЕХНОЛОГ ...
Народна банка очекува раст на БДП ...
БАЛКАНСКА СИНЕРГИЈА – УСПЕШНИ БИЗ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ЗА ПОТТИКНУВ ...
СО ЗАЕДНИЧКА СОРАБОТКА НА ФАРМЕРИ ...
8 Септември 2019 - Што се промен ...
СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ФИНАНСИ ...
СТРАНСКИТЕ КОМПАНИИ - ГЛАВЕН ДВИГ ...
Бесплатен прирачник за постапувањ ...
„ДИОР“ ЌЕ ЈА ПРЕЗЕНТИРА НОВАТА МА ...
ВО КИЧЕВО ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ОД ...
УКИНАТА КОСОВСКАТА ЗАБРАНА ЗА ИЗВ ...
ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА ДЕЛОВНИОТ ЦЕНТ ...
Работилница за развој на едношалт ...
СВЕТСКИ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ЗА АФРИКА ...
НАЈБОГАТИОТ ПРЕТПРИЕМАЧ ОД АЛБАНИ ...
„ОНЕ.ВИП“ СТАНУВА „А1 МАКЕДОНИЈА“ ...
МЗШВ: Фитосанитарната инспекција ...

Услуги на Комората