27.06.2017 (Настан)
ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

28.06.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ФИНАНСИСКА АНАЛИЗА СО ПРИМЕНА НА EXCEL

29.06.2017 (Семинар)
МЕНИЦА И МЕНИЧНИ ДЕЈСТВИЈА

29.06.2017 (Тренинг обука)
Тренинг обука на тема:КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА ОЦЕНУВАЊЕ И МОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ КАКО ВАЖЕН МЕХАНИЗАМ ЗА РАЗВОЈ

04.07.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА НА ТЕМА: ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

05.07.2017 (Семинар)
НАПЛАТА НА СПОРНИ ПОБАРУВАЊА ВО ЈАВНИОТ И ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

14.07.2017 (Семинар)
АНТИСТРЕС ТРЕНИНГ ЗА ЕФИКАСНО УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС НА РАБОТНОТО МЕСТО (СТРЕС МЕНАЏМЕНТ СТРАТЕГИИ И ТЕХНИКИ)

17.07.2017 (Форум)
КИНЕСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ 2017 - 17-19.07.2017 ПРАГА, Р.ЧЕШКА

19.09.2017 (Саем)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „FOOD ISTANBUL 2017“

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

20.09.2017 (Саем)
САЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ЕНЕРГЕТИКА И ВОДИ- 20-24.09 БУДВА, ЦРНА ГОРА

22.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ-EEН „ ARCH 2017“ (ГРАДЕЖEН СЕКТОР) на 22 септември 2017 година, во Прага, Република Чешка

27.09.2017 (Бизнис средби)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „ INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL PRODUCTS MEETING 2017 “

28.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ БИЗНИС СРЕДБИ – 28-29 септември 2017 Тирана, Албанија

02.10.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

04.10.2017 (Бизнис средби)
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD“- БИЗНИС-СРЕДБА НА АВСТРИСКИ ФИРМИ СО ПРОИЗВОДИТЕЛИ И УВОЗНИЦИ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Бизнис-настани

20.06.2017 - 20.06.2017


Презентација Скопје,  Македонија

СИСТЕМ ЗА НАДЗОР, СНАБДУВАЊЕ СО ВОДА И КАНАЛИЗАЦИЈА


 Компанијата „В-ЕЛИН“ ДОО, од Чаковец, Р. Хрватска, во соработка со Стопанската комора на Македонија, организира бесплатна презентација на проектните решенија и производи за системи за јавни водоводни, водостопански и канализациони мрежи.
 
 На презентацијата ќе бидат претставени:
 водоводни, водостопански и канализациони мрежи - барања и проблеми;
 сензори од производната линија на „В-ЕЛИН“;
 видови на комуникации кои се применуваат;
 можности за напојување со далечински станици;
 ВЕМОС - далечински станици;
 поддршка на софтверски систем;
 претставување практики;
 мерење на проток во отворени канали;
 електрични станици за засилување.  

Палетата на производи на „В-ЕЛИН“ ДОО, која се состои од: дигитална и аналогна сонда за мерење течност, ултразвучна сонда за мерење на нивото на течноста, галванска изолација, ВЕМОС-калкулатор, ВЕМОС-далечинска станица, ВЕМОС-уред за мерење на киселини и алкали во отпадни води, регулатор на температура, во текот на своето  25-годишно постоење компанијата ги инсталирала во системи во Хрватска, Австрија, Словенија, Гвинеја. 

Презентацијата е наменета за претставници од јавните водоводни, водостопански претпријатија, од индустријата, компании за гас и нафтени инсталации, добавувачи на опрема и уреди за јавно снабдување со вода, канализација и на опрема и уреди за индустриски постројки. Повеќе информации за компанијата на: www.v-elin.hr
Презентацијата ќе ја реализираат Гордан Врбанец, електроинженер и Горан Страхиња, градежен инженер.   

Подетални информации ќе бидат дадени на презентацијата што ќе се одржи на 20 јуни 2017 година (вторник), со почеток во 11:00 часот, во Стопанската комора на Македонија, сала 4 на 5-ти кат.

 Вашиот интерес за присуство на презентацијата, Ве молиме, да го најавите најдоцна до 16 јуни 2017 година. Контакт: Даниела Михајловска Василевска, тел: 32 44 021; е-адреса: daniela@mchamber.mk


Презентацијата ќе ја реализираат:
 Гордан Врбанец, електро инженер;
 Горан Страхиња, градежен инженер.   


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Даниела Михајловска
Тел: ++ 389 2 3244021 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: daniela@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права