1035 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно КОМОРАТА АПЕЛИРА ДА ЗАПОЧНАТ ЗАЕДНИЧКИ КОНТРОЛИ НА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ ЌАФАСАН И ТАБАНОВЦЕ
ФЕЉТОН – Регионално обединување КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ – последна шанса за балканската шесторка
- општа слика за економските состојби меѓу 6-те земји - членки на КИФ
Актуелно ИНОВАТИВНИТЕ ГРАНТОВИ ПРЕТСТАВЕНИ ПРЕД БИЗНИСМЕНИТЕ ВО КИЧЕВО
Актуелно ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОМОЦИЈА НА ЗАНИМАЊАТА ЗА КВАЛИТЕТЕН СТРУЧЕН КАДАР
Актуелно КОНКУРЕНТНОСТА И ИНОВАТИВНОСТА НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА БИТНИ ЗА ПОГЛАВЈЕТО 20
Актуелно ПРОДАЖНО СЦЕНАРИО
Ставови Ставови Ставови
Од компаниите НЛБ Банка АД Скопје прогласена за најдобра банка за 2018 година на Europe Banking Awards
Од компаниите „Алкалоид“ ја проширува програмата за практиканство во две средни училишта
Од компаниите Преземено: Известување од Агенцијата за храна и ветеринарство
КИФ КОМОРСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ (КИФ) ОД ИДЕЈА ДО РЕАЛИЗАЦИЈА
ОБРАЗОВАНИЕ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА - КЛУЧОТ ВО СОРАБОТКАТА НА УЧИЛИШТАТА И КОМПАНИИТЕ
Семинар, 22.04.2019
ПРАКТИЧНА АНАЛИЗА И КОМПАРАЦИЈА НА ЛИЧНИ ПРИМАЊА ПО ОСНОВ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПО ОСНОВ НА ДОГОВОР ЗА ДЕЛО
Работилница, 23.04.2019
3-та и 4-та работилница за промоција на Информациско моделирање на градби БИМ во рамки на Проект: „ТРАИНЕЕ“
Семинар, 23.04.2019
ПОДИГНУВАЊЕ НА ЗАДОВОЛСТВОТО НА КЛИЕНТОТ
Семинар, 23.04.2019
КРШЕЊЕТО НА РАБОТНИОТ РЕД И ДИСЦИПЛИНА ИЛИ РАБОТНИТЕ ОБВРСКИ КАКО ПРЕДУСЛОВ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОРОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Презентација, 24.04.2019
Презентација на Инструментот за кофинансирани грантови за комерцијализација на иновации - Фонд за иновации и технолошки развој - Дом на АРМ, Струмица
Семинар, 08.05.2019
КАКО BIG DATA АНАЛИЗИТЕ ПОМАГААТ ЗА НОСЕЊЕ НА ПРОФИТАБИЛНИ БИЗНИС ОДЛУКИ
Бизнис средби, 14.05.2019
Бизнис средби „AgroB2B@NSFair“
Семинар, 17.05.2019
ОСТВАРУВАЊЕ НА ПОБАРУВАЊАТА ПОМЕЃУ ПРАВНИТЕ СУБЈЕКТИ ВРЗ ОСНОВА НА ПОДОБНИ ИЗВРШНИ ИСПРАВИ
Семинар, 21.05.2019
COLD CALLING МЕТОДОЛОГИЈА - НАПРЕДНА ТЕХНИКИ ЗА ПРОДАЖБА, МАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИЈА
Семинар, 21.05.2019
Eднодневен семинар на тема:УПРАВУВАЊЕ СО НАБАВКИТЕ И ВЕШТИНИ ЗА ПРЕГОВАРАЊЕ
Конференција, 04.06.2019
Конференцијата и деловните средби „FUTURE OF BUILDING“- Виена, Австрија
Конгрес, 10.06.2019
СВЕТСКИ КОМОРСКИ KОНГРЕС
Бизнис средби, 11.06.2019
Бизнис средби на „ЕНЕРГА 2019“ во Сараево, од 11-12 јуни 2019 година
ИНОВАТИВНИТЕ ГРАНТОВИ ПРЕТСТАВЕНИ ...
ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОМОЦИЈА НА ...
КОНКУРЕНТНОСТА И ИНОВАТИВНОСТА НА ...
ПРОДАЖНО СЦЕНАРИО ...
МРЕЖНИТЕ ПРАВИЛА ПРЕД ДИСТРИБУИРА ...
ГРАНТОВИТЕ ЗА КОМЕРЦИЈАЛИЗАЦИЈА Н ...
„СЕАВУС“ НАГРАДЕН ЗА РАБОТОДАВАЧ ...
КОМОРАТА АПЕЛИРА ДА ЗАПОЧНАТ ЗАЕД ...
РЕГИОНАЛНО ПОВРУВАЊЕ ЗА ПОГОЛЕМА ...
СТОПАНСКАTA КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ...
ИНСТРУМЕНТОТ ЗА ПОДДРШКА - КОФИНА ...
ФАКТОРИНГОТ КАКО АЛТЕРНАТИВЕН Ф ...
СТАРО НОВО РАКОВОДСТВО НА ГРУПАЦИ ...
ПРОЕКТИ: КВАЛИФИКУВАНА РАБОТНА СИ ...
Втор повик за апликации за Фондот ...
Царината одбележа 27 години – нај ...
МОДУЛ: „ОБУКА (COACHING)“ ...
КОМОРАТА ЗАПОЧНУВА СО СПРОВЕДУВАЊ ...
БИЗНИС ОТВОРЕН ДЕН 2019 НА ЕКОНОМ ...
ГОДИШНАTA КОНФЕРЕНЦИЈА НА ФОРУМОТ ...

Услуги на Комората