ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
Од компаниите
10.04.2019 👁 Прочитано: 1507

Производите на „ВИТАЛИА“ и во Саудиска Арабија


Најмалку педесет производи од „Виталиа“ можат да се најдат во маркетите во Саудиска Арабија, а најголем интерес има за премиум баровите и спортските барови.

Како што соопшти компанијата, соработката и пласманот во Саудиска Арабијана почнаа во 2017 година.

Од октомври 2018 година, саудиската економија стана најголема на Блискиот Исток и 18-тата најголема во светот.

Преземено: https://mia.mk/2019/04/proizvodite-na-vitalia-i-vo-saudiska-arabi-a/

Производите на „ВИТАЛИА“ и во Саудиска Арабија