ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
Од компаниите
12.04.2019 👁 Прочитано: 1404

Sport Life во акција за здрав и спортски живот


Во согласност со здравиот и спортски живот, Sport Life ја воведе играта „Лето на тркала“ која ќе се одвива до 30-ти мај оваа година. Сè што е потребно е да се одиграат најмалку 6 натпревари на еден тикет од акциската понуда и да се фати највисок вкупен коефициент.

Највисоките 3 погодени вкупни коефициенти ќе освојат вредни „тркала“: скутер Aprilia SR 50 R, велосипед Specialized Sirrus Hybrid и електричен тротинет Mi M365, а за 4. и 5. место следуваат 200.000 и 100.000 поени за производи од SL Market. За тикетите од оваа акција е определен и бонус на добивките од 5%.

Tековното рангирање на играчите можете да го следите тука.

Sport Life во акција за здрав и спортски живот