Серијал: Компаративни анализи за економскиот напредок на нашите клучни трговски партнери Словенија, Австрија, Србија, Бугарија, Грција, Италија, Германија, Турција, Романија, Унгарија

Фото Галерија

ПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ АЗЕСКИ И АМБАСАДОРКАТА НА ЦРНА ГОРА ВО ПОСЕТА НА ШТИП
МОДУЛ: „ОБУКА (COACHING)“
МАСОВНАТА МИГРАЦИЈА И НЕДОСТАТОКОТ НА РАБОТНА СИЛА - ГЛАВЕН ПРЕДИЗВИК НА СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ
КОНСТИТУИРАНА АСОЦИЈАЦИЈА НА ГЕНЕРИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЛЕКОВИ
СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ЛЕАРНИЦАТА НА „КРАНФИЛД ФАУНДРИ“ ВО ПРОБИШТИП
ПОТПИШАН ДОГОВОР МЕЃУ КИФ И KFW – ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ 25,5 МИЛИОНИ ЕВРА
СО СТРАТЕШКИ ПРИСТАП ДО ПОДИНАМИЧЕН РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО
Претседателот Азески заедно со Претседателите на „ДЕЛТА“ Мишковиќ и на „ТИКВЕШ“ Јаневски на Johnnie Walker Black Label Party
СТОПАНСКАТА КОМОРА И УНИВЕРЗИТЕТОТ ОД БИТОЛА ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКАТА
ОД МЕНАЏЕР ДО ЛИДЕР - ВЛИЈАНИЕТО НА ЛИДЕРОТ ВРЗ УСПЕШНОСТА НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
ПРЕКУ БИМ АЛАТКАТА ПОДИГНАТИ КРИТЕРИУМИТЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ОБЈЕКТИ
ПРОЕКТ НА УНДП ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ОРУЖЈЕ
ПОГОЛЕМА КОНКУРЕНТНОСТ ЗА ПОДОБРА СОРАБОТКА СО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ
НАЈНОВИ ЕНЕРГЕТСКИ ТЕХНОЛОШКИ РЕШЕНИЈА ПРЕКУ МОДЕЛОТ НА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД И ВОДА
КОМОРАТА ИЗРАБОТИ АНАЛИЗА ЗА ЗАНИМАЊА ВО СЕДУМ КЛУЧНИ СЕКТОРИ НА КВАЛИФИКАЦИИ
ПОДОБРЕНА СОРАБОТКАТА МЕЃУ ДОМАШНИТЕ И СТРАНСКИТЕ КОМПАНИИ
Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики
Пуштен во употреба кабловскиот напојувачки кабел меѓу Италија и Црна Гора
МОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИ
ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ФИРМИТЕ
Видео Галерија

10.12.2019
СО СТРАТЕШКИ ПРИСТАП ДО ПОДИНАМИЧЕН РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО
02.12.2019
ПОДОБРЕНА СОРАБОТКАТА МЕЃУ ДОМАШНИТЕ И СТРАНСКИТЕ КОМПАНИИ
25.11.2019
БИМ АЛАТКА ВО НАСОКА НА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НА ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА
19.11.2019
ЕКОНОМСКАТА СОРАБОТКА МЕЃУ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И АВСТРИЈА НА ЗАВИДНО НИВО