ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија
   
Менаџмент на Стопанската комора на Македонија
13.05.2019
👁 Прочитано: 8204


Претседател
Бранко Азески
тел: +389 (02) 3244022
E-mail: president@mchamber.mk

 

 

Потпретседател
д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска
тел: +389 (02) 3244030
E-mail: jelisaveta@mchamber.mk

в.д. Извршен директор
Билјана Пеева Ѓуриќ
тел: +389 (02) 3244034
E-mail: biljana@mchamber.mkПретседавач на Собранието на Стопанската Комора на Македонија

Антони Пешев, Претседател на борд на „Ултра/Унет групација на компании“ Скопје
Контакт во Комората:
тел: + 389 (02) 3244034
E-mail:
biljana@mchamber.mkПотпретседатели на Стопанската Комора на Македонија

м-р Живко Мукаетов,
генерален директор на „Алкалоид„ АД Скопје

Минчо Јорданов,
претседател на Одбор на директори на Бетон АД Скопје

д-р Глигор Бишев,
Претседател на УО на „Шпаркасе Банка Македонија„ АД Скопје

Страшо Милковски,
претседател на УО на ГД „Гранит„ АД Скопје

Илија Гечев,
генерален директор на „ИГМ Трејд„ АД Кавадарци

Проф. д-р Кочо Анѓушев,

Дипл. економист Сашо Наумоски,
Генерален извршен директор на „Витаминка“ АД – Прилеп

Дипл. инженер Штефан Петер, МБА,
Претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија АД - Скопје

Антонио Аргир,
претседател на Управен одбор, „НЛБ Банка“ АД - Скопје

 


Контакт лице: Д-р Елена Милевска Штрбевска
Телефон: ++ 389 2 3244023, M. 071 831 024
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: elenam@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, „Димитрие Чуповски“ 13, 1000 Скопје