Конференција / 17.10.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
ОСИГУРУВАЊЕ НА ПОБАРУВАЊА И ПРИДОБИВКИ ЗА КОМПАНИИТЕ

Стопанска комора на Македонија


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):