ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
Од компаниите
03.06.2019 👁 Прочитано: 391

Стопанска банка АД – Скопје со новости во e-banking плаќањата за правни лица


Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека изработи нова компонента за инсталација на дигитални сертификати на УСБ токен која овозможува потпишување од сите Windows пребарувачи.

Новиот инсталациски пакет е одговор на барањата на клиентите и Банката искрено верува дека новиот пристап во користењето на УСБ токените значително ќе им ја олесни работата со деловни финансии на своите клиенти.

За да извршите инсталација на новата компонента, притиснете на следниов линк.

За повеќе информации, обратете се во Филијалите на Банката или во Контакт Центарот на телефонски број (02) 3100 109.

Стопанска банка АД – Скопје со новости во e-banking плаќањата за правни лица