ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Актуелно / Стопанска комора на Македонија
   
Вести
27.06.2019 👁 Прочитано: 1012

ПОВИК ЗА ИЗБОР НА ЕКСПЕРТИ ЗА ИНТЕРНИ ОБУКИ ВО ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ


Во прилог е Повик со број 16-881/2, од 24.06.2019, за избор на експерти за интерни обуки во домашните компании од Фаза 2, за Активност V.3 “Развивање на специфични индустриски проекти во избраните домашни компании" за проектот: “Зголемување на конкурентноста во насока на поголема соработка помеѓу домашните и странски компании” проект - InComSMEs.
Повикот за избор на експерти е на англиски јазик и можете да го најдете тука.

ПОВИК ЗА ИЗБОР НА ЕКСПЕРТИ ЗА ИНТЕРНИ ОБУКИ ВО ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ