Серијал: Компаративни анализи за економскиот напредок на нашите клучни трговски партнери Словенија, Австрија, Бугарија, Грција, Србија, Италија, Германија, Турција, Романија, Унгарија

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ
Семинар, 12.12.2019
ЕФИКАСНО УПРАВУВАЊЕ СО ПРОЦЕСОТ НА ПРОДАЖБА
Семинар, 12.12.2019
УПРАВУВАЊЕ СО ОТСУСТВА И МОТИВАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ
Семинар, 13.12.2019
ПРЕСМЕТКОВНИ ФОРМУЛИ И ФУНКЦИИ И ПИВОТ ТАБЕЛИ ВО КАНЦЕЛАРИСКОТО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 13.12.2019
KPI - KEY PERFORMANCE INDICATOR (КЛУЧЕН ИНДИКАТОР ЗА ИЗВРШУВАЊЕ) Основи и како се дефинираат?
Семинар, 16.12.2019
ОСНОВИ НА GOOGLE ADS
Семинар, 16.12.2019
МЕТОДИ ЗА НАДМИНУВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ НА ЗАДОЦНЕТА НАПЛАТА НА ПОБАРУВАЊА
Семинар, 17.12.2019
ПОДГОТОВКА НА ПРОЕКТИ ЗА ГРАНТОВИ ОД ЕУ И ДРУГИ ДОНАТОРСКИ ПРОГРАМИ
Семинар, 17.12.2019
ОТСТРАНУВАЊЕ НА РАБОТНИК ДО ДОНЕСУВАЊЕ ОДЛУКА ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОРОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - СУСПЕНЗИЈА
Семинар, 18.12.2019
ВЕШТ АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК - Архивско- канцелариско работење / Деловно- финансиско работење -
Семинар, 23.12.2019
АКТУЕЛНОСТИ ВО ПОГЛЕД НА ПРАВАТА И ОБВРСКИТЕ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ПЛАЌАЊЕТО НА РАБОТАТА
Фото Галерија

Претседателот Азески заедно со Претседателите на „ДЕЛТА“ Мишковиќ и на „ТИКВЕШ“ Јаневски на Johnnie Walker Black Label Party
СТОПАНСКАТА КОМОРА И УНИВЕРЗИТЕТОТ ОД БИТОЛА ПОТПИШАА МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКАТА
ОД МЕНАЏЕР ДО ЛИДЕР - ВЛИЈАНИЕТО НА ЛИДЕРОТ ВРЗ УСПЕШНОСТА НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА
ПРЕКУ БИМ АЛАТКАТА ПОДИГНАТИ КРИТЕРИУМИТЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ОБЈЕКТИ
ПРОЕКТ НА УНДП ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ОРУЖЈЕ
ПОГОЛЕМА КОНКУРЕНТНОСТ ЗА ПОДОБРА СОРАБОТКА СО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ
НАЈНОВИ ЕНЕРГЕТСКИ ТЕХНОЛОШКИ РЕШЕНИЈА ПРЕКУ МОДЕЛОТ НА УПРАВУВАЊЕ СО ОТПАД И ВОДА
КОМОРАТА ИЗРАБОТИ АНАЛИЗА ЗА ЗАНИМАЊА ВО СЕДУМ КЛУЧНИ СЕКТОРИ НА КВАЛИФИКАЦИИ
ПОДОБРЕНА СОРАБОТКАТА МЕЃУ ДОМАШНИТЕ И СТРАНСКИТЕ КОМПАНИИ
Компаниите се повеќе инвестираат во општествено одговорни практики
Пуштен во употреба кабловскиот напојувачки кабел меѓу Италија и Црна Гора
МОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИ
ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ФИРМИТЕ
ИНКЛУЗИЈАТА НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ПОКАЗАТЕЛ ЗА РАЗВОЈОТ НА ЕДНА ДРЖАВА
ИДНИ НАСОКИ ЗА РАЗВОЈ НА АГРОСЕКТОРОТ
Работна средба на Азески и Димковски
БИМ АЛАТКА ВО НАСОКА НА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НА ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА
ОДЛУЧНИ АКТИВНОСТИ ЗА НАДМИНУВАЊЕ НА БАРИЕРИТЕ ВО ЕКОНОМСКАТА СОРАБОТКА СО СРБИЈА
ЗГОЛЕМЕНА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ВО ИНДУСТРИЈАТА ЗА ПОГОЛЕМА КОКУРЕНТНОСТ
ПРОДЛАБОЧУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА НА КОМПАНИИ ОД ТУРЦИЈА И ОД БИТОЛСКИОТ РЕГИОН
Видео Галерија

02.12.2019
ПОДОБРЕНА СОРАБОТКАТА МЕЃУ ДОМАШНИТЕ И СТРАНСКИТЕ КОМПАНИИ
25.11.2019
БИМ АЛАТКА ВО НАСОКА НА ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НА ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА
19.11.2019
ЕКОНОМСКАТА СОРАБОТКА МЕЃУ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И АВСТРИЈА НА ЗАВИДНО НИВО
18.11.2019
УНИДО ДАВА ПОДРШКА НА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ