„Димитрие Чуповски“ бр.13, 1000 Скопје +38923244000 ic@mchamber.mk

Позитивни примери од компании

  • Дома
  • Позитивни примери од компании

датум од

датум до

22.07.2024

Летен камп за децата на вработените во Макпрогрес Виница

Макпрогрес во партнерство со организацијата „Македонија2025; поттикна и спроведе кампања „Создаваме образование од иднината со Винчини;, која има за цел кај децата да ги развие в...

02.07.2024

Македонски лешници во чоколадите на Ferrero

Речиси и да не постои човек на планетата кој не слушнал за глобалниот бренд Ferrero,сопственик на познатиот крем Нутела и барем еднаш во животот не го вкусил луксузното чоколадо на овој прои...

28.06.2024

„КРЕНИ ГЛАС ПРОТИВ ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО“ - „МАКПЕТРОЛ“ ПОВИКУВА НА ЗАЕДНИЧКА БОРБА СО БУЛИНГОТ

„Крени глас против врсничко насилство; е општествено одговорна кампања со која „Макпетрол; ја испраќа пораката - „Стоп за булинг!;. Нејзината примарна цел е зголемување на ...

19.06.2024

„ВИТАМИНКА“ – ПРВА МАКЕДОНСКА КОМПАНИЈА КОЈА СЕ ДИГИТАЛИЗИРА СО MICROSOFT – DYNAMICS 365 FINANCE AND OPERATION

 „Витаминка; е првата компанија кај нас која во сите процеси, производство, набавка, магацини, продажба и финансии, го имплементира ЕРП решението од Microsoft – Dynamics 365...