„Димитрие Чуповски“ бр.13, 1000 Скопје +38923244000 ic@mchamber.mk

Календар на настани

  • Дома
  • Календар на настани
team-2

17.07.2024 - 22.08.2024, Саем

ПОКАНА Меѓународни деловни средби “Meet4Business AGRA 2024” 28 август 2024 година Горна Радгона, Р...

 Стопанската комора на Северна Македонија во соработка Агенцијата за регионален развој од Подравје – Марибор, Европската мрежа на претприемачи (ЕЕН) има чест и задоволство повторн...

team-2

19.09.2024, Брокерски настан

Меѓународни деловни средби “Connect2Slovenia” од областа на индустрија 4.0, автомобилска, метална ин...

Почитувани, Со задоволство ве покануваме на традиционалните Меѓународен деловни средби „Connect2Slovenia;, кој ќе се одржи во четврток, 19 септември 2024 година, со почеток во 10.00 ч...

team-2

26.09.2024, Семинар

СКЛУЧУВАЊЕ НА ПРОДАЖНИ ПРЕГОВОРИ И НИВНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Продавачите во претпријатијата се тие кои мораат да дадат гол. Често се случува баш тие да ја изгубат топката и на крајот на продажниот разговор клиентот да им соопшти: ;Ќе размислам уште...

team-2

28.06.2024 - 30.09.2024, Семинар

Акредитирана обука: ЛИЦЕ ОДГОВОРНО ЗА УПРАВУВАЊЕ И/ИЛИ ПОСТАПУВАЊЕ СО ОТПАД

Компаниите кои во вршењето на својата дејност во текот на една календарска година создаваат повеќе од 200 килограми опасен отпад и/или повеќе од 150 тони неопасен отпад, согласно член 21 од ...


Контакт лице: м-р Сања Николова
соработник во организационата целина за претставување на членките и вмрежување во Стручната служба

Телефон: + 389 2 3244091,
Мобилен: 071 230 452
Е-адреса: sanja@mchamber.mk