„Димитрие Чуповски“ бр.13, 1000 Скопје +38923244000 ic@mchamber.mk

Понуда и побарувачка за македонски и странски компании

  • Дома
  • Понуда и побарувачка

Секој контакт е многу важен сегмент од вашиот бизнис. Стопанската комора на Македонија ви нуди контакти со компании во државата и надвор од неа.

Користете ја услугата на поврзување на Вашите барања и понуди.  
Побарајте услуга за пронаоѓање партнер за соработка тука и надвор од државата.
Понудете ги вашите производи & nbsp; и услуги на сервисот понуда / побарувачка.
Побарајте листа на македонски и странски компании за поголем успех на вашиот бизнис.
Презентирајте ги вашите производни програми и услуги пред бизнис-заедницата.
Барајте партнер, дистрибутер, увозник / извозник за вашите производи во државата и надвор.
Проширете го вашиот бизнис заедно со странски партнер.

Контактирајте не`, имаме решение на Вашите барања!

Македонски и странски компании

team-2

17.04.2024

Понуда


Ние сме специјализирани за производство на лиење или сурови, полу-готови и целосно готови компоненти (најчесто се нарекува Леење со изгубен восок). Нашиот бизнис се обидува да добие поголема изложеност и да се етаблира во Северна Македонија.
team-2

12.06.2023

Понуда


MicroDigital Co. Ltd., корејска лабораторија и производител на биомедицински инструменти.
team-2

18.05.2023

Понуда


We are PCB boards manufacturer in China, providing one-stop service: PCB production+ Component procurement + SMT.
team-2

18.05.2023

Понуда


Indaflex has been specialized in manufacturing and exporting Hydraulic rubber hoses for more than 10 years and become one of the leading professional manufactures in China,